onsdag den 17. december 2014

Smuk i basis ammetøj & ventetøj!


Vi får så meget spændende ammetøj og ventetøj ind ad døren og begejstres gang på gang over nye og geniale ammefunktioner! Og det er jo dejligt! Men en gang i mellem har vi heldigvis også stadigvæk fingrene i vores gode 'gamle' basistøj fra mærker som bla Boob og Milker! Og det er vi glade for!

For det viser sig gang på gang bare at holde, at være super funktionelt og let i brug og samtidig uhyre klædeligt, selvom det 'kun' er basistøj!I går havde jeg feks en kunde i Showroom, der ikke vidste, hvad hun gik efter. Hun var højgravid og kendte slet ikke ammetøj og de mange forskellige ammefunktioner, der efterhånden findes. Hun søgte noget blødt og behageligt og så fandt jeg ovenstående ammetop frem fra Boob.

En økologisk ammetop, vi har haft i butikken i alle de mere end 8 år, vi har eksisteret. Det bliver den jo ikke mindre genial af! For amning er og bliver bare super nemt i ammefunktionen med overlappet, som det vel nok endda er Boob, der har opfundet.Basismodellerne herover er økologisk ammetøj fra Boobs store og 'grønne' kollektion, men ikke mere ammetøj end at du også sagtens kan bruge det som ventetøj, da det har en god længde og godt med stretch. Basismodellerne findes selvfølgelig både i sort og hvid og i forskellige farver alt efter kollektion. Og så findes de som standard med korte og lange ærmer og som tanktop.

Så tilbage til kunden i går: Hun kom ind i noget løsere siddende tøj og var som sagt ret så gravid. Men maven sås næsten ikke og det viste sig at være synd. For da hun kom ud af prøverummet i Boobs sorte tanktop (den øverst oppe) strålede hun som en sol! Og maven med, den var uendelig smuk i al sin enkelhed, der endelig kom til syne nu i den tætsiddende top!

Så mangler du en god og gedigen basistop eller bluse alt efter årstiden, så er feks mærker som Boob og Milker eksperter på området og laver endda det meste af deres basismodeller i økologisk bomuld, hvilket også er værd at tage med. For din egen og vores alle sammens skyld. Og når man nu kan få designs i økologisk bomuld, der er lige så flotte som dem, der ikke er økologiske, så kan det ikke betale sig at lade være! Specielt da de ikke koster en bondegård!

Der er selvfølgelig flere end Boob og Milker, der laver ammetøj og ventetøj til basisgarderoben, der er f.eks. engelske Seraphine, der har lavet en vidunderlig vente- og ammebluse i BAMBUS. Et materiale, der er så vidunderligt blødt og dejligt at have på og også er et grønt valg.
Den prøvede gårsdagens kunde også og så lige så godt ud i som i tanktoppen fra Boob - og nu var hun så heldig at have sin mor med, der syntes det samme, så der blev købt hele to julegaver! (Ja faktisk tre, for hun fik også en af je porte mon bebes strækvikler :-))

Så altså! Hvor er det dejligt, at der findes så meget forskelligt vente- og ammetøj med designs, der skjuler alle funktioner og i farver og prints. Men hvor er det dog også dejligt at se noget helt 'Back to basics' og se, at det stadig virker! At det er enkelt og smukt og med funktioner, der fungerer. 

Klassiske basis-styles er helt klart gode at have i garderoben uanset om du er gravid eller ammer, for de kan altid bruges! Og en smuk gravid mave må gerne vises frem! Så de får her vores anbefalinger til dig, der ikke rigtig ved, hvad du skal anskaffe dig! Gå efter basismodellerne som det første og så kan du altid udvide!

Har du spørgsmål til vente- eller ammetøj er du altid velkommen til at henvende dig, vi har mange års erfaring på bagen og hjælper gerne!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar