mandag den 13. april 2015

Ammetøj.dk

JUHUUUU! Så er det efter lang tid lykkedes at få bloggen over på domænet www.ammetøj.dk !
 
Det betyder forhåbentligt, at der er en chance for, at nogle af vores indlæg har en chance for at blive fundet i Google-junglen og vi glæder os rigtig meget til at skrive indlæg - og noget oftere end den sidste lange tid - om alt det nye og spændende ammetøj og ventetøj mm, vi har fået hjem.
 
Glæder os også meget til et indlæg om den rigtige amme bh, tøj og ting til baby, lidt fra vores hverdag og andet, vi falder over på vores vej! Så selvom vi har haft bloggen i over et år, føles det først nu, som om den er klar til start! Velkommen til!
 
Og hvad andet, skal vi så sætte på i dag, end de seneste NYHEDER, der kom på shoppen i fredags, hvor vejret var så vidunderligt og solen skinnede fra en skyfri himmel og så ud til at lokke nogen af savannens dyr frem:
 
 
 
 
Herover en zebrastribet ammetop fra Mothers en Vogue og herunder har Ubang Babblechats herlige elefanter begivet sig ud på færd. Det er heldragter i ØKOLOGISK bomuldsfrotté i skønne farver og striber! Al Ubangs babytøj og børnetøj er nu blevet økologisk!
 
 
   
 
Københavnske Mimi's Circus har også elefanter som motiv på deres Cirkusstel. Det er søde elefanter, tegnet af den hollandske illustrator(inde) Fiep Westendorp, der har skab mange højtelskede universer i Holland. Sættet her, der både kan tåle ovn, mikroovn og opvaskemaskine er en idéel gaveidé, også som barselsgave!
 
 
 
Ha' en dejlig dag - vi høres ved!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar