onsdag den 22. april 2015

Forårsnyheder fra Mamalicious

 
Eller måske skal jeg hellere kalde indlægget her for:
 
Sommernyheder fra Mamalicious???
 
I hvert fald er de varer, jeg har tænkt mig at præsentere her yderst sommerlige - og dejlige!
 
Det synes i hvert fald jeg! For der er kommet en ammetop, en ventetop, et par bukser og en tankini, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed. De to førstnævnte er nemlig ualmindeligt fine med blondedetaljer og andre fine detaljer, ventebukserne i flot og hot print og tankinien gør dig simpelthen bare sommerklar på et splitsekund. Se bare her:
 

 
 
 
 
Dette er ammetoppen, der har de fineste små flæseærmer og en flot blonde, der helt og aldeles skjuler ammefunktionen. Men den er der, så din amning bliver let og diskret, når du har denne top/bluse på. Farven er hvid, hvilket jo er en dejlig sommerfarve og som du måske kan ane, er der også fine detaljer på ryggen!
 
Toppen koster desuden kun 259,95 kr, hvilket jo ikke er nogen bondegård, da slet ikke, når den er fin nok til også at kunne gå til en barnedåb eller andre sommerfestligheder!
 
 

 
 
 
Som du jo garanteret ved, er det ikke kun ammetøj, der bliver designet hos Bestseller-koncernen, men også masser af ventetøj, som var det Mamalicious startede med. Det holder de ved og der kommer konstant fine styles fra deres designere.
 
Herover ser du nemlig en fin hvid top, der så ikke kan bruges til amning, da det udelukkende er en ventetop. Eller graviditetstop, om du vil. Igen med et super fint ærme, her helt igennem blonde og det er da fint! Ikke mindst når solen skinner og armene har fået lidt farve! Så den skal nok gøre gavn!
 
Koster også kun 259,95 kr.
 
 

 
 
 
Så er der det såkaldte palmeprint, der kom frem sidste sommer og blev den helt store mode. Diverse palme- og blomsterprint vil igen denne sommer komme til at spille en rolle i gadebilledet og disse ventebukser er da også skønne! I vævet viskose, der er blødt og lækkert og næsten svalt i varmen!
 
Som du kan se, er der et gråt jerseystykke, du kan trække over din gravide mave, men du kan sagtens klippe det ud, når du har født og bruge bukserne meget længere end de 9 måneder.
 
Fås til prisen 359,95 kr.
 
 

 
 
Sidst men ikke mindst er sommeren jo godt på vej. Og ingen sommer uden vand, strand, ferie, badning, måske pool, vidunderligt vejr og masser af sol! Hvis du er gravid og mangler en tankini, som din mave kan vokse sig stor i, så er Mamalicious kommet med dette flotte bud. Måske lidt vildt, lige når du ser det, men man vænner sig hurtigt til det og så forvandler det vilde sig til flot!
 
Prisen er 259,95 kr.
 
Så nyd sommeren, når den nu kommer lige om lidt. Nyd din gravide mave eller at du kan amme dit vidunderlige barn uden at skulle udstille hele butikken :-)
 
Hvis du vil se andre af nyhederne fra Mamalicious, kan du klikke lige HER!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar