tirsdag den 21. april 2015

Sneaky Fox i butikken - få et gratis par glimmerstrømper i dag!

 
Sneaky Fox - og et gratis par af glimmerstrømperne i dag, tirsdag d. 21. april!
 
 
Der er nogen kvinder, der har en svaghed for glitter og glimmer - og lad os sige det med det samme: Vi tilhører den kategori!
 
Derfor kan du nu finde glimmerstrømperne Lulu fra Sneaky Fox hos Purløg & Persille, og i dag og KUN I DAG (d. 21. april 2015), FÅR DU ET GRATIS PAR MED DIN ORDRE
- eller dit eventuelle køb i Showroom!
 
Lulu er ankelstrømper med masser af glimmer og vi fører dem i farverne sort, sølv og rosa. De er ONESIZE og du kan se dem her:
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Strømper, der kan glamme ethvert outfit op, er flotte uanset om de stikker op af et par sneakers eller andre sko og ja, hvorfor ikke gøre det lidt festligt, uanset om du er gravid, nybagt mor eller slet ingen af delene?
 
Sneaky Fox er selvfølgelig endnu mere kendt for deres strømpebukser end for deres korte strømper - og med god grund! Firmaet har nemlig eksisteret siden 1986 og har forfinet deres designs og kvalitet og får nu kun lavet deres strømper hos nogen af de bedste strømpemagere i Italien!
 
Desuden er de meget fleksible i størrelsen. Ikke kun fordi de er onesize eller onesize plus, men fordi taljen vitterligt har mere plads og ikke strammer, som flere andre firmaer og det er grunden til, at du finder dem i vort sortiment. For alle skal da have mulighed for at trække i et par leopardplettede, stribede, ternede eller med diagonale striber som herunder:
 

 
 
 
Herover strømperne Mac Leo i sort og natblå
 
Herunder strømperne Liva og Anna, begge sort i sort, så de kan bruges til alt og er lidt mere festlige og tjekkede end ensfarvede sorte.
 

 
 
 
 
Strømpebuksen herunder har en ualmindelig fin diagonal stribe ned langs hele benet i Plus Size. Hvor de øvrige strømpebukser dækker størrelserne 34 - 42, dækker plus-size 42 - 46. Hvis du er gravid
40 - 44. Det samme gælder den almindelige onesize, er du gravid kan du bruge dem op til str. 40.
 
Og vi lover ikke, at du kan bruge dem alle 9 måneder, det er bestemt ikke alle, der vil kunne det, men de kan helt sikkert strække sig et godt stykke ind i din graviditet. Og kan så bruges igen med en flot ammekjole efterfølgende :-)
 

 
 
Så selvom du nok aldrig har forbundet mærket med ventetøj og ammetøj, så er det værd at kigge nærmere på deres strømper også selvom du skulle være i lykkelige omstændigheder eller ammende mor!
 
Du finder flere strømper, hvis du klikker HER! Der er både prikkede og stribede og de er alle super fine!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar