mandag den 18. maj 2015

Rigtig dejlig og billig gråmeleret ammekjole fra Mamalicious!

Vi har rigtig mange dejlige ammekjoler i butikken, hvis vi selv skal sige det! Til fest og hverdag, til sommer og vinter. Fra danske mærker og fra mærker i andre lande nært som fjernt! Du kan finde dyre ammekjoler, men du kan også finde billige! Og vi har netop fået en ny billig ammekjole hjem fra Mamalicious, som vi selv er så begejstrede for, at vi synes, den fortjener lidt ekstra opmærksomhed her!
 
Det drejer som en ganske fin sommerkjole i let og behageligt gråmeleret stof. Faktisk er kjolen strikket, men det giver lidt det forkerte indtryk at skrive det, for man kan slet ikke se, at det er strik, kun hvis du går tæt på, så fint er den nemlig strikket! Minder mest om en blød jersey!
 
Og så nævnte jeg ordet billig før! Kjolen koster nemlig kun 259,95 kr. og det synes jeg er en uhørt billig pris for en kjole, man straks har lyst til at tage på og har lyst til hænge ud i hele sommeren. Men til den pris burde alle også have mulighed for det, heldigvis - også selvom du skulle være nybagt mor, for kjolen har en let tilgængelig ammefunktion! Og en flot neonstreg i nakken, så vi neon-lovers kan være ekstra glade!

 
 
En super dejlig kjole, så du kan godt glæde dig til, at solen begynder at varme lidt mere end den gør lige i dag. Kan selvfølgelig sagtens bruges med strømper under og en trøje over, men den er nu dejligst med bare arme og ben!
 
Lad os håber, at dagens aprilvejr, selvom det er maj, ikke varer ved :-)
Og over, at danske Mamalicious har lavet så skøn en kjole!
 
Gråmeleret har længe været på mode, men kan sagtens klare et par sæsoner mere, specielt når den er så dejlig 'grov' og flot i det som her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar