tirsdag den 9. juni 2015

Kender du BABYNEST fra MaldoWille?

Her i butikken har vi længe gået og ventet spændt på at få vores første babynests hjem. Vi havde nemlig besøg af MaldoWille for over en måned siden, der kom og viste os deres flotte, flotte babynests. De blev linet op på gulvet i butikken og vi var meget begejstrede!
 
 
  
 
 
 
Nu er der så det med MaldoWille, at firmaet består af de to kvinder, du ser ansigterne på og de syer selv alt, hvad du finder i deres produktion og dermed hver og en babynest. Det tager tid, når man også har familie, der skal passes og en egen butik med daglige bestillinger, men endelig er der nået en stor portion frem til os og vi er rigtig glade for at kunne præsentere dem i butikken!
 
For de er bare super, super fine!
 
Og hvad er en babynest så egentlig?
 
Jo, en babynest er direkte oversat en babyrede. Tanken bag er at skabe noget trygt og omkransende, der kan give det lille barn ro og hjælpe til en god søvn. Vi ved jo alle, at et barn kommer til verden efter at have ligget trygt og godt og omsluttet i mors mave og det genskabes lidt i en babynest, der kan justeres i størrelsen og dermed opfylde babys behov for at kunne mærke verden omkring sig. Dette behov opfyldes naturligvis bedst ved kropskontakt med forældre, men når barnet skal ned og ligge, er der mange, der føler, en babynest hjælper og er rigtig god!
 
 
 

 
 
Rent konkret består en babynest af en madras, der har en høj og blød kant. Den kan justeres i størrelsen, så den passer fra nyfødt (også præmatur) til ca. 1-års alderen. Den passer ned i enhver seng, vugge og barnevogn, kan også give tryghed i mors og fars seng og kan sættes på gulvet, når der er besøg eller du har travlt i køkkenet - eller med de større søskende :-)
 
Det smarte ved MaldoWilles babynest er, at du kan vende den og dermed får to meget forskellige udtryk. De har nemlig alle to forskellige farver eller prints og det er ganske let at vende dem om.
 
MaldoWille består som sagt af de to kvinder Esther og Ninett, der er gode veninder og begge mødre - og lægger vægt på, at produktionen skal holdes i Danmark, selvom de allerede har vokseværk, efter kun at have været i gang i ca. 2 mdr.! Så alt designes og fremstilles i Vejle.
 
Som en lille startkampagne, har vi i samarbejde med MaldoWille lavet en GIVEAWAY på facebook, så klik ind i dag (d. 9. juni 2015 fra kl. 12.30 - løber frem til d. 10. juni kl. 12.30) og deltag, så har du chancen for at vinde nedenstående babynest fra MaldoWille:
 
 
 
 

 
 
Spørg endelig, hvis du vil vide mere, kom forbi vores Showroom, hvis du vil se og røre ved de uimodståeligt bløde og bedårende babynests fra MaldoWille!
 
Selvfølgelig en oplagt investering for dig der er gravid og snart bliver mor, men står du lige og mangler en barselsgave eller en dåbsgave, er jeg sikker på, at en smuk og bedårende babynest også vil vække lykke, hvad enten det er som barselsgave eller dåbsgave!
 
Du finder os i Kigkurren 8 F på Islands Brygge eller på

Ingen kommentarer:

Send en kommentar