tirsdag den 23. juni 2015

Økologiske sommertæpper fra fabulous goose!

Tæpper, lune, bløde og dejlige tæpper!
 
Egentligt har jeg altid tidligere forbundet tæpper med efterår og vinter... Hygge, sofa, varm cacao eller te og endnu en gang hygge. Men de sidste mange år, er det gået op for mig, hvor værdifulde og fantastisk dejlige tæpper også kan være om sommeren! I hvert fald her til lands.
 
For tag nu en dag som i dag, onsdag d. 23. juni, Sankt Hans Aften. En aften, hvor mange af os gerne vil ud og nyde stemningen ved et flot Sankt Hans Bål. Vejrudsigten tyder heldigvis også på, at det klarer op til i aften, men her over middag er det gråt og det regner og regner. Men selv, hvis vejret klarer op, så ville i hvert fald jeg nyde, at have et ultra blødt og dejligt varmt tæppe med mig i Sankt Hans-kurven ud i det grønne! Med eller uden børn!
 
Og her er det så, at de økologiske tæpper fra fabulous goose kommer ind i billedet, lige her: 
 


 
 
For de er absolut super bløde i børstet bomuld, der er økologisk. Det betyder, at overfladen er lid som fleece, det der lidt pelsede, bløde, men da de er i 100% bomuld giver de ikke frisuren et 'løft' eller flyvehår, som kunststof kan gøre og de er simpelt hen så vidunderlige, at de bare ikke er til at stå for!
 
Og indrømmet, jeg (skribenten) er indehaver af Purløg & Persille, hvor vi forhandler tæpperne, så det kan se ud som reklame, men jeg mener det nu ærligt fra hjertet og fordi, tæpperne bare er en fornøjelse. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at kramme dem ind til mig eller over mig, når jeg er i nærheden af et!
 
Har du ikke lyst til at din Sankt Hans aften skal blive alt for kold, kan det altså være en god investering! Eller hvis du vil være sikker på at gå varm gennem sommeren :-)
Nyde et glas kølig hvidvin en sommeraften, eller have det med ud i det grønne til picnic.
 
 


 
De fleste af de tæpper, vi fører i butikken er godt nok babytæpper på 75 x 100 cm, men vi har også nogle i såkaldt juniorstørrelse på 120 x 150 og enkelte helt store på 150 x 220 cm.
Priserne ligger på 339,- for de billigste 429,- kr. til 969,- kr. for voksenstørrelsen.
 
For alle tæpperne gælder det, at fabulous goose arbejder sammen med forskellige designere, der skaber de skønneste motiver på tæpperne. Der er bambier, H.C. Andersen-inspirerede eventyr-tæpper med navnet Fairytale - motivet er vitterligt klippet ud med saks, som den gamle digters papirklip.
 
Der er også hentet inspiration i Grønland med masser af skønne bamser, bla. hele den store bjørnefamilie du kan se nederst på tæppet Greenland Gang.
  
Tæpperne er lige så bløde som det indtryk, man kan have af en stor, blød og godmodig bamsefar og du er altid velkommen til at komme forbi Kigkurren 8 F på Islands Brygge (tirsdag & torsdag 13-18), hvis du vil mærke, om jeg ikke taler sandt!
 
Og du er altid velkommen til at klikke dig ind på alle de skønne tæpper fra fabulous goose her.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar