mandag den 30. november 2015

Soft Gallery og en dejlig toiletpung og stofbleer!Det er blevet tid til vores julekalender og vi er rigtig glade for at kunne præsentere 1. decembers låge, som er kommet i stand i samarbejde med Soft Gallery og ser således ud:


 
 
1 stk. lækker økologisk toiletpung + 3-pak af stofbleer fra Soft Gallery i printet pebbles mini.

Deltag på enten facebook eller instagram - eller smid en kommentar herunder for at deltage.

Soft Gallery er vel nok et af Danmarks kendeste mærker, når det kommer til baby- og børnetøj. De laver endda også kollektioner til voksne, men dem har vi endnu ikke i butikken.

Stofbleerne og den lille toilettaske, der er i dagens låge, er fra Soft Gallerys helt nye serie, der hedder mini pebbles. Alt i denne serie er lavet i lækker Gots-certificeret økologisk bomuld, hvilket er nyt for Soft Gallery, der altid har interesseret sig for miljø og forhold og alle årene har doneret et beløb af en stor del af deres kollektion til et børnehjem i Indien. Tøjet har også længe været øko-tex certificeret, men denne serie er altså OGSÅ i økologisk bomuld! Det synes vi er lækkert!

Vi har samlet en lille collage med lidt fra Soft Gallery, vi har nemlig en del i butikken af deres poetiske og flotte baby- & børnetøj, ammepuder, stofbleer mm.

Se i øvrigt vores udvalg af babytøj, sengetøj, stofbleer og ting til baby fra Soft Gallery på shoppen eller kom forbi i Kigkurren.

Og HELD OG LYKKE med konkurrencen i dag 1. december på en 3-pak med stofbleer + en lille toiletpung, begge dele i pebbles mini fra Soft Gallery! Økologisk, lækkert og godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar