tirsdag den 24. november 2015

Black Friday med 40% på Storksak


Black Friday er stadig et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, men hvem kan ikke lide et godt tilbud???
 
Vi har prøvet at strikke et Black Friday tilbud sammen, der kun gælder fredag d. 27. november. Det er endt med at blive på det engelske mærke Storksak og 40% rabat på alle deres tasker. 
 
Storksak er som sagt et engelsk mærke fra London og du kender sikkert deres pusletasker, som gennem mange år har været populære.
 
Storksaks mål er at designe tasker, du umiddelbart bare 'forelsker' dig i, uden at tænke på eller kunne se, at det faktisk også er pusletasker. For det er det, de er alle designet med dobbeltfunktion og kan altså bruges som ganske almindelige tasker, men også som lækre pusletasker.
 
Og lækre, det er de! Man må nok endda sige, at Storksaks tasker er i den mere luksuriøse ende, da de har en forkærlighed for skind og læder og mange af deres produkter derfor er i enten kraftig okseslæder eller i helt blød italiensk skind.
 
Storksak har selvfølgelig også designet en række tasker, der ikke er helt så dyre, som deres skindtasker - de fleste i slidstærk nylon, og de er nu også rigtig pæne og lige så anvendelige, også som almindelige tasker!
 
Hos Storksak er funktionen i højsædet og deres pusletasker har masser af praktiske lommer mm. Det er i lige så høj grad kvalitet, der betyder noget for Storksak og deres tasker holder i mange år og kan vitterligt bruges både til pusletid og til mortid!
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at stille dem - eller til at komme ind i vores Showroom på Islands Brygge og se taskerne 'live'.
- Og så er du selvfølgelig velkommen til Black Friday!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar