torsdag den 10. december 2015

Strømpebukser fra Ubang str. 0-1 år

Hvis du har fulgt med i julekalenderen her på bloggen, så har du set, at der tidligere har været et par strømpebukser fra Ubang Babblechat bag dagens låge. Sidst var det et par strømpebukser med slanger, der ikke så spor farlige ud, op ad benene i grå og grønne farver, der måske mest er henvendt til drengebørn.

Heldigvis var der mange, der reagerede og mente, strømpebukserne også kunne bruges til en pige, så her vil jeg være lidt mere forsigtig. For i dag er det et par balletstrømpebukser i str. 0-1 år, du har muligheden for at vinde. Og de kan både bruges på den lille pige, men så sandelig også på en skøn lille Billy Elliott :-)


 
 
 
For at deltage, skal du hoppe videre til facebook eller instagram og deltage på opslaget dér, men du kan også skrive en kommentar herunder om, hvad du synes om dans og om det er noget, I dyrker derhjemme???
 
 
Ubang Babblechat er dansk mærke, der laver meget andet end babystrømpebukser med balletben, men alt deres babytøj og børnetøj er yderst fantasifuldt og dejligt og gør ikke kun barnet glad for tøjets blødhed og gode, økologiske kvalitet, men gør også den voksne yderst glad!
 
 
 
 
Skønne mus og andre dyr er at finde på Ubang Babblechats tøj og fælles for det hele er, at det er økologisk.
 
Ubang Babblechat har også lavet en mindre kollektion af økologiske krammedyr, som er nogle rigtige 'buddies' og nok skal blive en tro og kærlig følgesvend! Se de tre kære og bløde venner her:
 
 
 
 
Er du blevet nysgerrig på Ubang Babblechats finurlige og skønne univers, kan du finde Ubang Babblechats babytøj, krammedyr online og så er du naturligvis altid velkommen til at komme forbi Showroom på Kigkurren 8F (Islands Brygge) for et nærmere kig! 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar