fredag den 11. december 2015

Carriwell økologisk amme bh

 
Kender du mærket Carriwell? Jeg kan næsten ikke forestille mig andet. For det er et dansk mærke, der har eksisteret i mange år og som rigtig mange er rigtig glade for! Bløde og komfortable amme bh'er er deres speciale!
 
I dag er det d. 11. december. Og i dag er det ikke kun én person, der kan vinde, men hele 3 personer! For i samarbejde med Carriwell udlodder vi hele tre dejlige og bløde økologiske amme bh'er fra Carriwell i enten sort eller hvid! 
 
 
 
 
Carriwell er et dansk mærke, der har eksisteret i mange år! Derfor ved de, hvad de laver, når de designer deres komfortable vente bh'er og lige så bløde og dejlige amme bh'er til basisbrug og der er rigtig mange kvinder, der er glade for deres bh'er fra Carriwell og vender tilbage efter flere!
 
Carriwell går op i komfort, så kan du ikke holde ud, at der er noget, der generer nogen steder, når du har din amme bh på, er Carriwell helt klart svaret. Vel og mærke desværre nok kun, hvis du ikke har en skålstørrelse større en F-G. For har du en større skålstørrelse, er der nok brug for lidt mere støtte end Carriwells amme bh'er giver.
 
 
 
Bh'en, du kan være så heldig at vinde i dag er i økologisk bomuld. Den største del af Carriwells bh'er er ikke økologiske, men stadig i blød og komfortabel mikrofiber, men de har et par modeller af økologiske amme bh'er og en økologisk og blød hospitals bh.
 
Så basisbh'er til dig, der er gravid eller ammer kan du med fordel finde blandt Carriwells bløde og dejlige udvalg af vente bh'er og amme bh'er!
 
Du kan se udvalget online og hvis du bor i nærheden af Islands Brygge er du naturligvis mere end velkommen til at komme forbi og prøve med det samme. Vi har åbent:
Tirsdage og Torsdage kl. 13 - 18
 
Og lidt ekstra i dagene op til jul:
 
Tirsdag d. 15. december kl. 13 - 18
Onsdag d. 16. december kl. 13 - 18
Torsdag d. 17. december kl. 13 - 18
Fredag d. 18. december kl. 13 - 18

Mandag d. 21. december kl. 13 - 18
Tirsdag d. 22. december kl. 13 - 18
Onsdag d. 23. december kl. 13 - 18
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar