lørdag den 12. december 2015

Økologisk babytæppe/plaid fra fabgoose

 
Fabulous Goose er et mærke, vi er rigtig glade for i butikken og har haft i mange år. Måske kender du dem bedre under navnet fabgoose? De hedder begge dele og uanset hvilket navn, du kigger efter, så står de for de absolut lækreste og blødeste tæpper og plaider, du kan forestille dig.
 
Og ikke alene er de vamsede og bløde, der har også været kendte designere ind over, så du kan altid være sikker på at få et tæppe med et vidunderligt motiv! Og så går fabgoose som så mange andre op i økologi og bæredygtihed, så du langt størstedelen af deres kollektion er økologiske tæpper til baby, junior og voksen af blødeste slags! 
 
D. 12. december gemmer lågen netop på et af fabgooses lækre tæpper, nemlig babytæppet i beige med bambier. Ikke til at stå for uanset om det er i børneværelset eller i barnevognen - eller på sofaen!
 
 
 
 
Deltag på facebook og instagram på dagens låge d. 12. december - eller skriv en kommentar herunder om, hvad du ville bruge et blødt og vamset tæppe til???
 
 
 
 
Tæpperne fra fabulous goose er i 100% økologisk bomuld og når de er så bløde, som de er, så er det fordi bomulden er børstet. Skønne, skønne tæpper, så tag et kig på fabulous goose skønne tæpper online eller kom forbi Showroom i Kigkurren 8F (Islands Brygge) og mærk selv, at det ikke bare er noget vi siger!
 
Nu er det juletid og køligt udenfor, så hvad er mere lækkert end at putte under et skønt økologisk og blødt tæppe ved godnatlæsning eller en hyggestund? Men tro ikke, at tæpperne fra fabgoose kun er egnede til vinterbrug. De bør nemlig nydes året rundt, er ikke mindre end skønne at have i barnevognen som sommerdyne eller at have med på picnic og de er lige så skønne at lægge over benene en kølig forårsdag inden solen er brudt rigtig varm igennem og det samme om efteråret!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar