søndag den 13. december 2015

Vikle fra jeportemonbebe

 Overvejer du det der med vikler, slynger eller en bæresele, så tag et kig på dem fra franske je porte mon bebe. Super lækre i fantastiske kvaliteter, der både holder og bærer, det de skal!
 
13. December - en ualmindelig dejlig vikle fra franske je porte mon bebe - og har du ikke prøvet det, så kom i gang, for der findes ikke meget, der er bedre end at bære sit barn trygt og godt og tæt!
 
Og i dag har du altså chancen for at vinde en af deres basisvikler (de ensfarvede uden lomme) i valgfri farve (her vist i sort), hvis du deltager enten på facebook eller instagram eller skriver en kommentar herunder om hvem, der skal have fornøjelsen af at sidde i viklen?
 
 
 
 
Je porte mon bebe er som navnet antyder et fransk firma i Paris. Og tager du til Paris kan du næsten ikke undgå at støde ind i mænd og kvinder, der bærer deres børn i enten vikler, slynger eller bæreseler fra je porte mon bebe og det er smelter altid et hjerte som mit at se viklerne i brug.
 
For de kære små ligger som regel og sover trygt ved forældrenes bryst, i hvert fald når de er helt små og de lidt større kigger lidt ud i verden uden at blive fuldstændig overstimulerede, fordi de sidder vendt ind mod mor eller far og ikke er helt åbne ud mod verden.
 
Det kan i øvrigt anbefales at begynde at bruge en vikle stort set fra fødslen af. For det er et trygt og roligt 'rum' for det helt lille barn og vænner det sig til at ligge der, er der ingen problemer med senere at skulle vænne barnet til det.
 
 
 
 
Det er let og trygt at bruge en vikle, slet ikke så 'indviklet', som de fleste af os nok synes og tror, når vi først ser de mange meter stof. Men sæt det som en STREG over brystet, KRYDS det på ryggen og over skuldrene og KRYDS det igen foran (under stregen) for til sidst at binde på hoften, så har du din vikle klar! STREG - KRYDS - KRYDS, slet ikke så svært!
 
Je porte mon bebe er selv viklefan af hjertet og det er derfor, de har udviklet deres vikler, slynger og bæreselser. Dermed er der lidt for enhver smag, for kan din mand ikke lide det 'bløde' stof, der skal vikles, kan han nok lide de 2 gange 'klik', der er nødvendige for at få bæreselen på! Og den er også rigtig, rigtig god at bruge og lidt tættere end så mange andre bæreseler.
 
Så jeg kan kun anbefale dig at skrive en vikle, slynge eller bæresele på ønskelisten, det er et ønske, du bliver glad for!
 
Vil du se udvalget af vikler, bæreseler og slynger fra je porte mon bebe kan du gøre det både på webshoppen, men også i Purløg & Persilles Showroom på Islands Brygge.
 
Hvordan binder man en vikle???
 
Vi afholder regelmæssigt VIKLESKOLER, hvor du kan komme og få ekstra hjælp ud i brugen af både de ikke indviklede vikler, slynger og de komfortable bæreseler, der er super lette i brug.
Næste VIKLESKOLE bliver d. 16. januar kl. 13
- Tilmelding er nødvendig på shop@purlogpersille.dk
 
Og ellers kan du holde øje med kommende vikleskoler her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar