mandag den 14. december 2015

Ammesjal - poncho og tørklæde i ét fra Seraphine

Seraphine er et engelsk mærke, der designer ventetøj og ammetøj i et prisvenligt leje, hvilket ikke forhindrer royale i både Skandinavien, England og andre steder i verden at gøre brug af deres tøj. Men det er bestemt også lækkert, læs mere her:

I dag er der kun 10 dage til jul! Og i dag er der et dejligt ammesjal eller poncho fra Seraphine i kalenderlågen. Det er i blødeste og lækreste bambus og en af de mange luksus-agtige ting Seraphine laver!


 
 
 
Seraphine er et engelsk mærke, der har eksisteret i mange år. I starten designede de mest dyre og luksus-agtige kollektioner af ventetøj og ammetøj, men de sidste mange år er størstedelen af deres tøj noget for alle og enhver. Også prismæssigt, mener jeg. Luksus-linjen, der hedder Luxe eksisterer stadig, men altså langt den største del er mere 'almindeligt' vente- og ammetøj, der dog naturligvis alt er i høj kvalitet og lækre materialer - og ikke mindst flotte styles.
 
 
 
 
Seraphine designer uamindeligt velsiddende og lækkert ventetøj. Og lige så dejligt og behageligt ammetøj, altid med en vis stil og klasse. Og som nævnt i lækre materialer som bambus og silke. Feks. laver de nok de blødeste ventestrømpebukser på markedet i bambus, en ditto ammetop ligeledes i bambus samt en masse bluser, toppe og kjoler ligeledes i bambus eller andre behagelige materialer.
 
Når man vælger Seraphine, kan man altid være sikker på en super god pasform og så er mange af modellerne designet til både at kunne være ventetøj og ammetøj og det er jo altid dejligt, når man kan bruge tøjet lidt længere.
 
Derfor er der også rigtig mange kendte, der går i Seraphine og det har naturligvis også hjulpet på udbredelsen af deres tøj. For diverse skuespillere og kongelige er spottet i Seraphine:
 
  
 
På billedet af Kimberly Wyatt lidt længere oppe, er det præcis det ammesjal, der er dagens kalenderlåge, som hun har på. Det kan naturligvis også bruges som almindelig poncho uden barn, for funktionerne syner ikke i designet.
 
Jeg er personligt vild med Seraphine og ikke fordi diverse kendisser går i det, men slet og ret fordi det er nogle fantastiske styles, der er klædelige og lækre. Er du nysgerrig?
 
Så kig forbi Showroom på Islands Brygge eller tjek det store udvalg af ventetøj og ammetøj fra Seraphine på shoppen.
 
PS.....
Er du i dobbelt lykkelige omstændigheder, vil det da være synd ikke lige at tilføje, at Seraphine er et af de eneste ventetøjs- og ammetøjs brands, der gør sig i brudekjoler. Seraphine har designet flere smukke og elegante brudekjoler og du får et lille udpluk som afslutning her:
 
 


 
 
Glædelig Jul :-)
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar