tirsdag den 15. december 2015

Ventejeans fra Mamalicious

 
Det danske mærke Mamalicious designer ventetøj og ammetøj i hele 6 kollektioner årligt, hvilket ikke er så lidt. Til sammenligning kan jeg fortælle, at de fleste andre mærker har 2 kollektioner årligt. Det betyder selvfølgelig, at der er en del mere at vælge imellem og at der altid skulle være noget på hylderne, hvis du mangler. Og en af mange ting Mamalicious er gode til er ventejeans. Med en super god pasform og altid til en overkommelig pris. Så leder du efter billige ventejeans, skal du tage et kig på dem fra Mamalicious!
 
I dag er det et par velsiddende ventejeans fra Mamalicious, du har chancen for at vinde, hvis du deltager i konkurrencen. Herunder med en kommentar eller på facebook eller instagram :-)
 
Mamalicious designer utallige par ventejeans, men i dagens låge er det den model, der hedder Shelly, der er på højkant. Den kan både fås som Bootcut og som slimpant, her er det slimpant modellen i sort, Mamalicious har givet ud i kalendergave :-) 
 
 
 
 
Du kender sikkert Mamalicious, for det er et dansk mærke, der hører under Bestseller og derfor naturligvis et af de mest kendte mærker herhjemme.
 
Mamalicious designede oprindeligt kun ventetøj, til gengæld alt fra inderst til yderst i prisstærke modeller. Modellen Shelly koster eksempelvis kun 299,95 kr. og det er vitterligt ikke meget for et par ventebukser, slet ikke, når de er så gode, som de er. For det gør dem ikke til et par dårlige jeans, at prisen ikke er højere. Tværtimod er det et par yderst populære ventejeans, der er så populære, fordi de sidder godt på stort set alle og så er de bløde og behagelige oven i købet!
 
De senere par år har Mamalicious designet mere og mere ammetøj. Stadig til gode priser og både hverdagsstyles, men også mere festlige ammekjoler, der gør det muligt at finde en billig ammekjole, for dig, der skal til fest, holde barnedåb eller vil dresses op til julens fester og nytårsaften.
 
Mamalicious har som nævnt i et tidligere indlæg også kastet sig over træningstøj for gravide. Det betyder, at du nu kan dyrke yoga, løbetræning eller fitness selvom du er gravid, for Mamalicious træningstøj er lavet med god plads til maven og det er ualmindelig dejligt at have på. Foreløbig er farverne grå og calypso koral, men der er flere farver på vej :-)
 
Så hvorfor udskyde nytårsfortsættet, kom i gang allerede nu :-)
 
 
 
Som nævnt kan du finde tøj fra inderst til yderst, når mærket er Mamalicious, derfor er der bla ventestrømpebukser og flere vinterjakker i kollektionen, Mamalicious har endda kreeret en ventejakke, der også kan bruges efterfølgende - også af dig, der bruger vikle eller bæresele, for der er hele to paneler, du kan lyne på eller af efter behov. 
 
 


Så - mangler du noget ventetøj eller ammetøj til enten hverdag eller fest og det helst skal være nogenlunde billigt også, så tjek Mamalicious ud. Enten på webshoppen eller kom forbi vores Showroom i Kigkurren 8 F på Islands Brygge, hvis du gerne vil prøve det inden du evt. køber. Du er velkommen!
 
Og held og lykke med dagens 15. låge og Shelly ventebukserne fra Mamalicious!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar