tirsdag den 15. december 2015

20% på Pas de Deux, Pomkin & Queen Mum!

I dag er der ingen gaver at vinde som såden i vores store julekalender. Til gengæld er der 20% til alle, der har lyst til at handle Pas de Deux, Pomkin eller Queen Mum!
 
Skriv: låge16
i Rabatkode-feltet og klik derefter på 'indløs' for at få rabatten på:
20%
på Pas de Deux, Pomkin og Queen Mum.
 
Rabatten gælder kun i dag d. 16. december og kan ikke kombineres med andre rabatter.
 
Og hvem og hvad er så de tre mærker?
 
Pas de Deux er et belgisk mærke, der designer ventetøj i den eksklusive ende. Palietter er et af de gennemgående temaer denne vinter og de har skabt nogle rigtig fine ventekjoler, ventebukser og bluser, synes jeg, med palietter:
 
  
Simpelt hen så skønne ting, uanset om du bruger dem til fest eller hverdag - selvom ventekjolen øverst nok er mest oplagt til fest! Måske nogle af julens fester eller oplagt til nytårsaften.
 
Pomkin, som du også kan få 20% på i dag, er et fransk mærke fra Paris. Og ja, så siger det en del om mærket, for det er elegant og lækkert, selvom meget af deres tøj er hverdagstøj og ikke kun festtøj.
 
Det skal også siges om Pomkin, at de som nogen af de første gik i gang med at kombinere ventetøj og ammetøj, så det kan bruges til begge dele. Det er jo praktisk og smart, at man kan bruge det så meget længere, selvom meget både ventetøj og ammetøj i dag designes, så det kan bruges efterfølgende også.
 
Pomkin sætter en dyd i at lave så skjulte ammefunktioner som muligt og se bare her, hvor let og elegant, det kan gøres:
 
 

 
En anden ting, der er kendetegnende ved Pomkin er, at de elsker fest og farver og de er bestemt ikke bange for at bruge masser af print ej heller for at bruge vilde prints! Så kan du lide fest og farve, er det bestemt værd at tage et kig på Pomkins ventetøj og ammetøj.
 
Når vi nu er ved fest og farver, vil jeg også indskyde, at Pomkin har designet en brudekjole, der både kan bruges af gravide og til amning. Det er der ikke andre mærker, der har, men Pomkin har. Og der kommer én mere til foråret!
 
 
 
Det sidste mærke, der er 20% på i dag via julekalenderen er hollandske Queen Mum. Et mærke, vi har haft i over 9 år i butikken, det var nemlig et af de mærker, vi fik aller først sammen med Boob. Fordi deres ventetøj er så ganske enestående og dejligt, altid behageligt og masser af gode styles, der både kan bruges til hverdag og til fest.
 
Og så er der deres strik, som vi også elsker her hos Purløg & Persille. Queen Mum står nemlig bag en række lækre cardigans, der både kan bruges når man er gravid og når man ikke er det, så dem bruger vi flittigt her i butikken. Usædvanligt bløde og flotte på den lidt cool måde, som Queen Mum nu engang er. Se selv:
 
 
 
 
Nyd dagen i dag - og kig forbi, hvis du mangler en god ventekjole, en lækker ammekjole, en nederdel i blonder eller den klassiske sorte, behagelige ventebukser eller cardigans og jakker til at holde varmen i. Du går ikke galt i byen med hverken Pas de Deux, Pomkin eller Queen Mum.
 
Og husk! At vi har åbent i Showroom i Kigkurren 8F på Islands Brygge i dag, hvis du skulle have lyst til at komme forbi og prøve!
 
Glædelig Jul!
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar