torsdag den 17. december 2015

Ulddragt fra JOHA

Uld er og bliver bare en fantastisk ting, når det er koldt. Det er som om, danskerne også får mere og mere smag for uld, jeg synes i hvert fald, jeg ser det langt mere rundt omkring end bare for nogle år siden. Og har du børn, er der et mærke, der ikke er til at komme udenom, når snakken falder på uld og det er det danske mærke Joha!
 
I dag er det d. 17. december - og så er der ikke langt igen til juleaften! Det er noget koldt i vejret og hvem kan ikke bruge noget lækker uld, når det er vinter???
 
Vi har været så heldige, at vi i samarbejde med Joha har kunnet putte en af deres vidunderlige heldragter i blødeste uldfleece i dagens kalenderlåge. En af de naturfarvede (hvide) og vil du deltage, skal du skrive en kommentar herunder om hvem, der skal varme sig i den - eller deltag på facebook eller instagram! 
 
 
 
 
Joha er et gammelt kendt dansk mærke. Men for os her i butikken er det ganske nyt - vi har nemlig først fået det på hylderne her i 2015 og vi har valgt at tage det ind, fordi Joha laver en masse lækkert babytøj i uld, eller uld og silke. Til nogle yderst rimelige priser oven i købet.
 
Joha designer naturligvis også tøj til større børn, men vi har valgt kun at føre fra 0 - 1 år - dog vil vi evt. kunne bestille andre størrelser hjem, hvis ønsket.
 
 
 
 
 
 
Det er ikke kun babytøj fra Joha, der er lækkert, men naturligvis også deres små uldvanter, uldsko og babyhjelm i den lækre uldkvalitet, som også heldragten er i (og som også fås i grå!).
 

  
 
Og faktisk er det ikke kun babytøjet fra Joha, vi har på hylderne, Joha laver nemlig også det lækreste uld til voksne, så det har vi naturligvis også et udvalg af. Plus deres nye serie i bambus, som er et hit, både fordi det er så blødt og behageligt, kan bruges som almindeligt tøj, som loungetøj og som nattøj. Og så er bambus et materiale, vi alle her i butikken er helt vilde med. Det er nemlig lige så lækkert at have på som silke og så har det egenskaber som uld, det er varmeregulerende, det er fugttransporterende og  generelt bare god for alle hudtyper!
 
Joha laver også ammeindlæg i uld, der er forskellige tykkelser, men de er alle super gode og bløde mod huden! Og så giver de varme og kan forhåbentligt være med til at holde brystbetændelser væk, så tag endelig de uldne ammeindlæg på, når det er koldt - og i og for sig også, når det ikke er det!
 
Du får lige et lille glimt af Johas uld til voksne og lidt af det lækre bambus fra Joha.
 

 

 
 
Er desværre ikke helt så let at se på billeder, hvor lækkert Johas tøj i uld og bambus er, men det er det! Bor du i nærheden, er du meget velkommen til at komme forbi og mærke selv, vi har åbent hver tirsdag og torsdag og her op til jul hver hverdag fra d. 15. december - 23. december (begge dage inklusive) fra kl. 13 - 18.
 
 
Og se Dorthes ualmindelig dejlige collage med egen søn i Joha uld-jakke og uld/silke body og de skønne og varme uldsko på fødderne:
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar