fredag den 18. december 2015

Pusletaske fra Ida Ising: Falcon

Du kender med garanti Ida Ising og hendes lækre pusletasker. De er kendt for deres tykke madras og det lækre design og du kan læse lidt mere om Ida Ising, som nu heder Voksi - Ida Ising her:

Ja, 18 december gemmer på en af de større gaver, nemlig en super lækker pusletaske fra Voksi - Ida Ising. Det er den army-grønne model, der hedder Falcon, der står på spil, den du ser lige her:


 
 
Deltag på facebook eller instagram eller smid en kommentar om, hvad du synes om Voksi - Ida Isings pusletasker herunder.
 
Ida Ising er i og for sig ikke et særlig gammelt mærke, men jeg skal love for, at pusletaskerne fra Ida Ising på rekordtid er blevet yderst populære. Hvis du ikke kender dem, kan jeg fortælle, at de måske snarere er en form for puslestation to go, for de har en langt tykkere madras end nogen anden pusletasker på markedet.
 
Så vil du gerne have, at dit barn skal ligge helt blødt uanset hvor, I er henne, så er pusletaskerne fra Ida Ising sagen. En lækker bærbar pusleplads slet og ret i lækre materialer. Luksuriøse uanset om det er de 'billigere' modeller du vælger eller de dyre, der i princippet er fuldstændig samme taske, men som har for i Liberty og remme/hanke i kærnelæder.


 
Den armygrønne model, du i dag måske kan være så heldig at vinde, er en udgåeende model. I stedet er farven grå kommet ind i kollektionen, hvilket betyder to nye modeller: Stockholm og Eagle, som du kan se her ovenfor.
 
Taskerne fra Ida Ising hedder ikke længere kun Ida Ising. De har nemlig slået sig sammen med Voksi, som du garanteret kender fra Voksi-posen - så nu hedder står der både Voksi og Ida Ising på taskerne.
 
Se alle taskerne og diverse udstyr i form af barnevognsnet mm fra Ida Ising på shoppen eller kom forbi Showroom for at tage dem i nærmere øjensyn.
 
God fornøjelse - kunne feks være en oplagt julegave til kommende eller nybagte forældre :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar