lørdag den 19. december 2015

Queen Mum bælter & Mamalicious strømpebukser


To førende mærker inden for ventetøj og ammetøj er her i Danmark i aller højeste grad Mamalicious, der også er et dansk mærke - og måske mere kendt i udlandet er Queen Mum!

Skal der være fest, så lad der være fest. I dag er der i hvert fald ventetøj i den mere festlige genre i julekalenderen, der er nemlig et festligt bælte fra Queen Mum fyldt med perler og et par ventestrømpebukser, ja sågar i 2-PAK, så du får hele to par, hvis nu det ene par skulle løbe ;-) - fra Mamalicious.

Og ikke nok med, at gaven består af to ting (faktisk tre, da strømpebukserne som sagt kommer i en 2-pak) - der er også hele 3 stk af hver, så vi kan trække hele tre vindere!


 
Deltag på facebook eller instagram eller ved at skrive et par linjer, om de fester, du skal til her i julen herunder :-)
 
Mamalicious leverer som sagt ventestrømpebukserne her, de er i 50 denier og er den model, der hedder Sabine. Bæltet er besat med glimtende bælter og har du ikke tænkt på det selv, så kan vi afsløre, at et godt trick til at peppe en hvilken som helst ventekjole op er ved at binde et bælte i empirelinjen. Så bliver selv en sort basiskjole ganske festlig og anderledes, i hvert fald, hvis bæltet er det!
 
Du kender med garanti Mamalicious, da det herhjemme nok er det største mærke indenfor ventetøj og ammetøj. De har eksisteret i mange år og laver prisstærkt ventetøj og ammetøj - en del selvfølgelig med begge funktioner indbygget.
 
Mamalicious designer selvfølgelig meget andet end strømpebukser, ja faktisk laver de stort set alt, både ventebukser, bluser, trøjer, jakker og det samme til amning. De har også udvidet deres kollektion af festlige kjoler, så står du og mangler festkjolen og den helst ikke skal koste en million, så tag et kig på Mamalicious vente- og ammetøj.
 
Mamalicious har faktisk også kastet sig over sportstøj til gravide - lige nu er kollektionen af ventesportstøj fra deres side begrænset, men der kommer mere, meget mere! Og det kan både bruges til løbeturen, men så sandelig også til yoga og andre former for sport.
 
 
 
 
Queen Mum er også rimelig kendt herhjemme, men nok ikke helt så kendt som Mamalicious. Det er de til gengæld i Holland, hvor Queen Mum kommer fra, der er det et af de helt store mærker indenfor både ventetøj og ammetøj.
 
Queen Mum bruger altid nogle lækre kvaliteter til deres tøj. Det kan godt være, at det 'bare' er en viskose-jersey eksempelvis, men hvis den er fra Queen Mum, kan du være sikker på, at det er en god og kraftig kvalitet. Queen Mum har lige som så mange andre udvidet deres kollektion af ammetøj ganske meget. De har feks designet ammekjolen i blonder, du kan se nedenfor, der kunne være en fin ledsager til kalenderlågens bælte og strømper, for du kan også bruge kjolen som ventekjole!
 
 
 
 
En ting Queen Mum også er kendt for og altid kommer med nogle stærke styles i er strik. Cardigans og trøjer i forskellige snit og strik men alle lige uimodståeligt lækre! Bløde og varme!
 
Julen nærmer sig, så nyd dine kære og familie og spred lidt juleglæde :-)
God 19. december!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar