onsdag den 2. december 2015

Skønne strømpebukser fra Ubang


Danske Ubang Babblechat designer ikke alene skønne strømpebukser og strømper til baby og barn, de står for et helt univers af skønt tøj til de mindste og så er det meste af det blevet økologisk efterhånden!

Så blev det 2. december og julemåneden er så småt i gang. Det er vores overdådigt store julekalender også. Dorthe har lagt utroligt mange kræfter i at få lavet den bedste julekalender, du kan forestille dig og jeg synes hun er lykkedes helt utroligt godt. Kalenderen er blevet så flot!

I dag, d. 2. dec. kan du vinde dette par skønne babystrømpebukser fra danske Ubang i størrelse 0-1 år.

Deltag på facebook eller instagram eller smid en kommentar herunder, om hvem, der kunne få glæde af dette par skønne strømper fra Ubang!

Ubang er som nævt et dansk mærke, der godt nok hedder Ubang Babblechat, men det var fordi mærket blev populært i udlandet og så gik et navn som Ubang Snakketøj ikke rigtigt, synes de. Og måske er det så bare lettest med Ubang!?

Hvorom alting er, leverer Ubang det skønneste univers af babytøj og børnetøj, alt sammen til at blive i godt humør af. Det skorter aldrig på farver og sjove motiver. Og god kvalitet, selvfølgelig - den har Ubang altid leveret, men de er gået over til at producere deres tøj i økologisk bomuld, og det synes vi er et stort plus!

Kender du ikke allerede Ubang, er der her en lille collage til inspiration:

Og husk så at deltage på enten facebook eller instagram i dag, hvis du vil være med i kapløbet om disse skønne små strømpebukser, med slanger op ad benene, man dog ikke kan blive den mindste smule bange for!

Ubang har desuden som noget nyere designet en serie af de absolut sødeste økologiske krammedyr. En elefant, et får og en kanin med lange ører!

Og lige en sidste bemærkning om Ubang - de er glade for elefanter hos Ubang, det er der vist ingen tvivl om! Se den elskede og kendte elefantdragt og alt det andet skønne fra Ubang her!

God og glædelig 2. december :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar