søndag den 20. december 2015

Nusseklud fra fabelab

Fabelab er et dansk mærke, der vægter miljøet i deres designs, der nemlig alle er økologiske. Lækre ting og sager, der alle er super søde og altså i økologisk bomuld!

Er der nogen, der rigtig skal nusse og putte, så er der i dag chancen for at vinde måske verdens sødeste - eller sejeste - nusseklud i økologisk bomuld fra fabelab. I samarbejde med fabelab, kan du nemlig være heldig og vinde den lyserøde fine kanin-nusseklud med sløjfe eller den seje pirat!


 
 
Begge nusseklude er bløde og dejlige med bagsiden i børstet bomuld, så det bliver ekstra blødt. De er vist begge kaniner, selvom den grå har 'forklædt' sig som pirat, og deres dejligt lange ører er nemme at få fat på selv for helt små barnefingre. Og så kan der bindes en sut fast i et øre, så hvis dit barn bruger sut er der sut og nusseklud i ét, heller ikke værst.
 
Ellers er fabelab et dansk firma, der laver de skønneste ting til baby. fabelab er et uimodståeligt univers fuld af dejlige farver, foldetæpper, spøgelses- og bjergpuder, guirlander, pusleunderlag, sengetøj og legetæpper.
 
 
 
Herover kan du i glimtvis se nogle af de dejlige produkter fra fabelab. Vi synes, som du kan se, at alt, hvad fabelab kreere er fantasifuldt og fantastisk og der kan med sikkerhed fabuleres og fantaseres over mange af tingene, så I kan få nogle dejlige hyggestunder i familiens skød.
 
En genial ting ved mange af fabelabs designs er også, at de kan bruges til flere ting. Deres allerførste produkt var (og er stadig) tæppet, der kan foldes til bla en fugl. Eller bruges som sovepose til det helt lille barn. Designeren er nemlig meget fascineret af origami og har ført den idé fra papir over til stof.
 
Der er også andre af fabelabs produkter, der kan bruges på flere måder. Feks har fabelab designet noget sengetøj, der med et snuptag kan forvandles til et kostume og der er flere at vælge imellem. Spøgelse, kappe eller sommerfuglevinger - som altså også samtidig er lækkert sengetøj.
 
En sidste god ting, der er at sige om fabelab er, at alt, hvad de laver er i økologisk bomuld. Det er vi jo nogen, der sætter pris på, jeg gør i hvert fald og gør du også, så tag et kig på sengetøj, pusleunderlag, tæpper og meget, meget mere fra fabelab!
 
4 dage til jul - nyd dem alle!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar