tirsdag den 22. december 2015

Calendulaolie fra Herbal Salvation + Bidering fra Hevea


Herbal Salvation er to danske mærker, der begge går højt op i miljøet. De producerer to vidt forskellige ting, Herbal Salvation laver olier, salver og cremer, der kan bruges af både baby, barn og voksen og Hevea er kendt for deres efterhånden mange produkter i naturgummi: sutter, bideringe mm

Der er to dage til juleaften - og dagens låger byder i dag på to gaver af samme grund :-) Den ene er en ualmindeligt lækker økologisk og vildtsamlet Calendula olie fra Herbal Salvation. Kan bruges af både voksen og barn og er feks rigtig god i babybadet i stedet for sæbe eller på mors gravide mave mod strækmærker. Den anden gave er en pandabidering fra Hevea, det danske mærke, der laver babyprodukter i naturgummi, både sutter, bideringe mm:


 
 
Herbal Salvation er et af de mange mærker, vi er rigtig glade for at have i butikken - og rigtig glade for at bruge selv. Vi er faktisk storbrugere af de nærende og plejende olier, salver og kropssmør fra Herbal Salvation, derfor kender vi dem ret så indgående og skriver selvfølgelig også en smule farvet af vores egen begejstring, men kan også være behjælpelige, hvis du har spørgsmål.
 
Herbal Salvation laver altid produkter, der kan bruges til flere formål og som regel også af flere personer. En Calendula olie som denne, kan derfor både bruges til baby, enten i badet eller til en omgang beroligende babymassage, den kan bruges af gravide og er god mod strækmærker og så er den bare generelt god til alle med sensitiv, tør eller irriteret hud uanset hvor på kroppen. Og uanset om du er mand eller kvinde. Er altid bedst at smøre på lige efter et bad, hvor kroppen stadig er varm og suger olien ind med det samme.
 
Vil også lige nævne, at Herbal Salvation udelukkende bruger økologiske og/eller vildtsamlede urter og olier - en del af dem samler de selv ind. Honning og propolis er bla fra Københavnske bybier. Og så er der aldrig lange lister som indholdsfortegnelser, men få ting og ting man kan forstå! Indholdet i Calendula olien er således:
 
Morgenfrue blomster (calendula) udtrukket i økologisk mandelolie, økologisk jojobaolie, økologisk solsikkeolie - alt 100% økologisk
 
Det lyder da bare lækker, ikke?
 
Herunder er der desuden et lille udpluk af nogle af Herbal Salvations øvrige produkter, der er nemlig den dejlige Hyldeblomst Kropssmør, der helt klart er en af mine personlige yndlinge, der er Rescue balm for både baby, barn og forældre, der er god til røde vinterkinder, læberne og røde numser blandt andet. Der er vejbred salve, der er god til det samme og flere andre lækre plejeprodukter uden skidt og endda uden æteriske olier, da de så er så rene som muligt for dig, der er gravid.
 
 
 
 
Hevea kræver sikkert helt så megen introduktion, for hvem kender ikke Badeanden Alfie eller Kawan, den anden nuttede badeand??
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Hevea laver selvfølgelig også andet end badeænder, de laver selvfølgelig den populære bidring, der er i julekalenderen i dag og så laver Hevea sutter i naturgummi.
 
Er du blevet nysgerrig på enten Herbal Salvation eller Hevea eller begge dele, er du velkommen forbi Showroom på Islands Brygge, hvor vi har åbent kl. 13 - 18 i dag. Og på nettet er du naturligvis altid velkommen til at se og læse lidt nærmere :-)
 
Rigtig god 22. december!
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar