onsdag den 23. december 2015

Ventestrømper i uld fra Milker


Milker er altid sagen, når du skal holde varmen. De laver nemlig masser af både ventetøj og ammetøj i lækker uld og uldblanding, deriblandt varme ventestrømpebukser, der har rigeligt med plads til maven...

23. december i vores store julekalender gemmer på et par lækre ventestrømpebukser i uldmix fra danske Milker. Lækre, bløde og varme!


 
 
Strømpebukserne er sorte - og for at have chancen for at vinde dem, skal du deltage på enten facebook eller instagram - eller skrive en kommentar om uld herunder.
 
Som du sikkert ved, er Milker eksperter, når det kommer til ventetøj og ammetøj i uld. De laver hver vinter en stor og lækker kollektion netop i uld, så alle både gravide og ammende kan holde varmen i vinterhalvåret. Uld på fødder og over brysterne er også altid godt, når du ammer, så du bedst muligt kan undgå de smertefulde brystbetændelser. Herunder er et lille bitte udpluk af noget af Milkers vente- og ammetøj i uld: 
Hvis du vinder de dejlige strømpebukser, når de desværre ikke frem til juleaften, men de bliver sendt lige efter jul, så du har noget godt og varmt at gå januar i møde med.
 
Glædelig jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar