torsdag den 24. december 2015

Luksus pusletaske fra Storksak


Leder du efter en lækker pusletaske i luksusenden, så er Storksak svaret!

Så er vi nået til juleaften, d. 24. december. Inden vi præsenterer gaven i lågen, vil vi sige stort tak, til dig, der har fulgt med. Det er Dorthe, der ene kvinde har stået for alt omkring julekalenderen, snakket med firmaerne om en gave, lavet foto-collager og slået dagens låger op på facebook og instagram. Jeg har bare fulgt med fra sidelinjen, men det har virkelig været en fornøjelse at se, hvor mange dejlige gaver, Dorthe har fået samlet og med hvor stor en glæde og ildhu, hun har klippet og klistret og selv nydt at lave julekalenderen. Så uden Dorthe ingen julekalender og den skal hun have et kæmpe stort tak for!

Og så til dagens gave: Intet ringere end en af Storksaks helt fantastisk lækre pusletasker i skind, nemlig modellen Ellena. Det er ikke alene en pusletaske, men også en taske, du kan være bekendt at gå med uden puslegrej. Faktisk er et af de afgørende ting for Storksak, når de designer deres pusletasker, at kunderne skal forelske sig i dem, ikke fordi det er pusletasker, men fordi det er super lækre tasker, der også kan bruges med småbørn i huset.

Og hvem mon ikke kunne forelske sig i dagens taske? Den er i lækreste, bløde skind i den flotte muldvarpegrå farve, de fleste kalder taupe og er fyldt med lækre og stilrene detaljer! Hvis du vinder, bliver det en dejlig julegave, kan jeg garantere også selvom du først vil modtage den efter jul.


 
 
Måske hører Storksaks pusletasker nok hjemme i den luksus-agtige ende, men de holder også i mange, mange år, så jeg tør godt love, at du får noget for pengene.
 
Storksak laver pusletasker i forskellige størrelser, Ellena i dagens låge er en af de større, men der findes også mindre modeller, lige som nogle af deres pusletasker er i slidsærkt nylon eller kanvas i stedet for skind. Personligt synes jeg ikke, der er noget så lækkert som en skindtaske, men når mærket er Storksak, er alle deres tasker lækre, uanset materiale.
 
 
 
Du er altid velkommen til at komme forbi vores Showroom på Islands Brygge, hvis du vil kigge nærmere på Storksaks tasker og ellers kan du selvfølgelig tage et kig på det udvalg, vi har på nettet.
 
Og jeg, Dorthe, Anna og Lene ønsker hermed en rigtig glædelig jul!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar