torsdag den 3. december 2015

byStroom strollerbag!


Dagens låge d. 3. december gemmer på en dejlig pusletaske fra byStroom - det er modellen på billedet, du har chancen for at vinde. Den hedder Indi og er en såkaldt strollerbag uden puslekit:


For at deltage, skal du kommentere opslaget på enten facebook eller instagram eller skrive en kommentar herunder, det kunne evt. være, hvad navnet på det barn, der skal pusles hedder og hvornår, det er født eller bliver født :-)


byStroom har efterhånden eksisteret i mange år og blev hurtigt et kendt mærke, da de gik i gang med at designe pusletasker, fordi de virkelig fik lavet nogle designs, man på ingen måde kan se er pusletasker og som da også er designet, så du kan bruge dem som almindelige hverdagstasker og weekendtasker (de fleste af dem er usædvanligt rummelige)! Man kan godt se på byStrooms design, at de havde designet almindelige tasker og computertasker, inden de gik i gang med pusletaskerne, så leder du efter en taske, der ikke oser af pusletaske, så tjek de smarte pusletasker fra byStroom.


De fleste modeller er lavet med tilhørende puslekit - puslekit, der er praktisk så længe pusletiden står på, men som også med et snuptag kan tages op af tasken og forvandle den til en helt almindelig taske. Det er da både smart og praktisk! Det skal dog siges, at der ikke følger puslekit med til den taske, der er i dagens kalenderlåge.

Tjek i øvrigt byStrooms lækre pusletasker til både mor og far på shoppen eller kom forbi i Showroom på Islands Brygge i vores åbningstid og se, hvor rummelige og smarte de er :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar