lørdag den 5. december 2015

20% på Mamalicious & Rosemunde


20% på Mamalicious & Rosemunde i dag!

I dag er lågen, som du vil se, lidt anderledes. Der er ikke noget, du kan vinde, til gengæld giver vi 20% på alle varer fra Mamalicious og Rosemunde, så du kan få nogen af julegaverne i hus, også dem til dig selv :-) Eller måske årets julekjole eller nytårskjole? Der er i hvert fald flere festlige bud fra begge mærker :-)

Brug følgende RABATKODE for at få de 20% i dagens låge: låge5 
 
 

Ellers er det to mærker, der godt nok har det til fælles, at de er danske, men ellers er der ikke den store lighed. Mamalicious designer nemlig udelukkende ventetøj & ammetøj og det gør Rosemunde slet ikke. Hvad laver Rosemunde så hos Purløg & Persille? Jo, de styles, der har plads til en gravid mave, skal selvfølgelig være tilgængelige, for det er der flere af deres styles der er. Og hvor Mamalicious er i den billigere ende, er Rosemunde i den dyrere, men vi kan godt lide at have noget for enhver smag :-)

Mamalicious hører ind under Bestseller med Vero Moda, Pieces, Only og mange andre mærker og det er for det meste en 'yngre' stil du finder - Mamalicious er altid med på beatet med deres ventetøj og ammetøj og sørger for, at du også kan være det, også når du er gravid eller ammer. De laver alt fra utroligt velsiddende ventebukser til bluser, kjoler og en stor kollektion af overtøj, hvilket der ikke er så mange firmaer, der gør det i. Mamalicious er også netop kommet med en flot serie sportstøj til gravide. Der er både leggings, top og bh og det kan bruges til al slags træning, for dig der er gravid, lige fra yoga til løb og træning i fitness-centeret. Det kan i og for sig også sagtens bruges efter du har født til en power gåtur med barnevognen, der er dog ingen ammefunktion i!Rosemunde er kendt for deres blonder og deres slogan er 'A touch of luxury - every day'. Ud over de mange utroligt smukke blonder, du finder på deres bluser, toppe og kjoler, så elsker Rosemunde også lækre materialer og har derfor en stor basiskollektion i silke. Kender du ikke deres silketoppe, kan vi fortælle, at de er et bekendtskab værd - også for gravide, for den model vi har i butikken, er så lang, at den når ned over den gravide mave :-)

Helt nyt hos Rosemunde er også en flot kollektion af støvler og gummistøvler, der aller er super flotte og rigtig gode at gå med! Kan afsløre, at der også kommer mange fine sandaler til foråret, vi glæder os allerede meget!

  

  


Mamalicious og deres vente- og ammetøj finder du her og Rosemunde med blonder, silke, støvler og gummistøvler lige her!

Eller kom forbi vores Showroom i Kigkurren 8 på Islands Brygge og se nærmere på sagerne, vi har åbent hver tirsdag og torsdag fra 13 - 18 :-)
 
Og lidt ekstra åbent op til jul naturligvis :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar