søndag den 6. december 2015

Amme bh fra Amoralia


Amoralia er et engelsk mærke, der har vundet priser for deres vente- og amme bh'er og undertøj i øvrigt. Det er også et mærke, der altid leverer top god kvalitet og super gode pasforme, så tag et kig på deres amme bh'er, nattøj og badetøj.

2. advent falder i år på 6. december og bag kalenderlågen gemmer sig denne smukke amme bh med blonder og bøjler fra Amoralia i London:
Deltag enten med en kommentar herunder eller en kommentar på opslaget på facebook eller instagram.

Amoralia var det første undertøjsmærke, vi fik i butikken, for 6-7 år siden. Vi har det stadig, for vi har været rigtig glade for det og det er vores kunder også. I hvert fald de mange tilbagemeldinger og genkøb vi får :-)

Amoralia designer feminine vente bh'er og lige så feminine og fine amme bh'er. Rent faktisk kan de fleste af deres bh'er bruges til begge dele, det kan så være lidt svært med en størrelse, der dækker brystets skiftende størrelse under graviditet og amning, men Amoralia har flere bløde bh'er, der kan klare skiftende størrelser.

Amoralia elsker som sagt feminine designs, men de går også ind for komfort og derfor finder du både amme bh'er i økologisk bomuld og i andre utroligt bløde og lækre materialer som eksempelvis bambus. De laver selvsagt også de lækreste ammetoppe, så kan godt glæde dig, hvis det er en sådan, du står og mangler og vil prøve en af deres. De designer også blødt og dejligt nattøj til både gravide og ammende og en smule badetøj!

Amoralia har også designet en række vente- og amme bh'er med blonde, som denne, du kan vinde i dag. Den hedder Cup Cake og er i en smuk muldvarpegrå med bøjler, men Amoralia har lavet en i samme serie uden bøjler, du kan se lige her, hvis du ønsker.

Størrelsesmæssigt dækker Amoralias bh'er ganske bredt. De laver helt bløde basisbh'er, du kan bruge uanset om du har en mindre barm, eller om der er lidt mere af den. Det samme gælder for næsten alle deres bh'er og de har endda lavet en serie, der hedder Fuller Bust, som selvsagt er til den lidt større barm. Så uanset hvilken størrelse, du er (næsten), kan du finde en rigtig god og støttende vente- eller amme bh hos Amoralia.

Hvis du føler dig utryg ved at bestille over nettet, når det lige præcis gælder vente- og amme bh'er og størrelse, så er du altid velkommen i vores Showroom på Islands Brygge, hvor vi har åbent tirsdag og torsdag kl. 13 - 18.

De to unge damer, Anna og Dorthe, der plejer at passe butikken, er faktisk begge eksperter i bh'er og størrelser. Anna af ren og skær kærlighed og stor interesse for bh'er og størrelser og Dorthe med mange års erfaring fra daglig leder af Triumph i Magasing, så du kan altid få hjælp til at finde den rigtige størrelse amme bh og/eller vente bh her ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar