mandag den 7. december 2015

Lækreste uldkjole fra Milker


Uld og varme for kolde barme! Ja det ordsprog, skulle man næsten tro hørte til Milker, for de designer rigtig meget af deres ventetøj og ammetøj i lækker uld, så du kan holde dig varm uanset om du er gravid eller nybagt mor!

Og ja, vi synes selv, der er noget at komme efter i dag. For i samarbejde med Milker, har du chancen for at vinde denne helt og aldeles vidunderlige ventekjole og ammekjole i ét i dejligste uldstrik! 


Deltag med en kommentar herunder - eller på facebook eller instagram på dagens opslag!

Milker er et af de meget få danske mærker, der findes inden for ventetøj- og ammetøj. Og en af de måske kendteste ting fra Milker er netop deres fantastiske uldkjoler, de efterhånden har lavet gennem mange sæsoner og som mange har nydt og lunet sig i gennem årene.

De er strikket i en mix af uld og viskose, der både giver dem uldens varme og viskosens blødhed. De er ganske kraftige i strikken og er derfor virkelig en nydelse at hoppe i på kolde dage. De varmer hele kroppen og ikke mindst brysterne, der næsten ikke kan få for meget varme, når du har født, så du for så vidt muligt undgår brystbetændelse.

Heldigvis er det ikke kun vinter og koldt i Danmark, det bliver også forår og sommer igen og når den tid kommer, laver Milker masser af skønne ventebluser, ventekjoler, ammebluser og ammekjoler i bløde materialer, der gør livet behageligt. De arbejder med både økologisk bomuld og bambus og har dermed gjort sig overvejelser om miljø, global opvarmning og moder jord. Og passer på den så godt de nu kan!


 


Kom endelig forbi Showroom på Islands Brygge og mærk de lækre, strikkede kjoler og bluser fra Milker - eller se Milkers vente- og ammetøj online her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar