tirsdag den 8. december 2015

Økologisk badeslag fra Filibabba!


Se lige her! Et helt nyt mærke i Danmark og hurra for det! For Filibabba er et super lækkert mærke og det er et af deres uovertruffne dejlige, økologiske badeslag til baby, der gemmer sig bag dagens låge. Et babyhåndklæde af den slags med hætte, blødt og dejligt og med en yderst fin vævning.


For at deltage, skal du skrive en kommentar herunder om hvilken farve, du kunne tænke dig, hvis du er den heldige vinder - eller på opslaget på facebook eller instagram.

Vi har ventet længe på at modtage varerne fra Filibabba. Vi har nemlig haft stor efterspørgsel på bla babynest og blev rigtig glade, da vi fandt Filibabbas. Filibabbas babynest er nemlig i økologisk bomuld lige som alle deres øvrige produkter er det. Ikke skum mm indeni, men betræk - og ja, når det er et håndklæde som her, der er tale om, så er det naturligvis i 100% økologisk bomuld.

Filibabba laver Nordic Niceness, er hvad de selv kalder deres produkter. Det er alle produkter til baby og barn og alle i afdelingen interiør, bad, sovetid og pusletid. Ud over babynest og håndklæder, laver de ammepuder, sengetøj, sengerande og puslepuder. Alt i høj kvalitet. 


Filibabba har lige nu to prints, Aztec og Indian, der hver især kommer i tre farver. En unisex varm grå, en dusty rose til pigerne og en nordic blue til de små drenge. Stilrent, enkelt og gennemført og en ren nydelse! Også for miljøet :-)

Held og lykke - et ualmindeligt dejligt håndklæde, som jeg i hvert fald selv ville elske at tørre mit barn i! Rent, lækkert og økologisk i fantastisk kvalitet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar