onsdag den 9. december 2015

Bæredygtige venteleggings fra Boob

Hvis det er økologi og bæredygtighed, du går efter, når du er gravid eller ammer, skal du helt klart kigge på Boob. For som det eneste firma inden for ventetøj og ammetøj er de 80% bæredygtige og arbejder med stormskridt på at blive det 100%
 
Så er der igen en lækker gave fra Boob på spil i dagens låge. For hvis du er heldig, vinder du de skønneste og dejligt bæredygtige leggings fra Boob! I blødeste lyocell, der er som en drøm at have på!
 
 
 
 
 
Boob designer selvfølgelig meget andet end venteleggings, men fælles for alt, hvad de laver er, at det er bæredygtigt og måske også økologisk - og der er tænkt over materialerne, så du kan være sikker på, at tøjet fra Boob er blødt og behageligt at have på
 
 
 
 
Herover ser du et lille udvalg med økologisk ventetøj og ammetøj til venstre, en økologisk ammekjole i midten af den slags, der hedder B-Warmer. Det hedder den, fordi der er sat et tyndt, men varmt lag fleece ind over brystet. Det kan være med til at forhindre smertefulde brystbetændelser!
 
Til venstre er der en afsindig lækker uldstrik, for Boob laver også både ventetøj og ammetøj i strik og nederst til højre ses en af deres nyere kreationer, end sportstop, du både kan bruge, når du er gravid og når du ammer.
 
Boob har nemlig kastet sig over sportstøj og yogatøj for gravide og ammende og de byder allerede nu på en pæn kollektion for dig, der dyrker yoga eller er aktiv på anden måde. Kan såmænd også bruges med stor fornøjelse, når du er ude og trave med barnevognen.
 
Alt det nye vente- og ammesportstøj fra Boob er i bæredygtige materialer - flere af modellerne har også fleece over brystet og de har bla en sweatshirt og også ammeindlæg, der blokerer fuldt for vinden. De har begge fået navnet Windblocker.
 
Men bag dagens låge, er der som sagt et par leggings af den bløde og dejlige og uundværlige slags. Boob har designet dem til gravide, men de er ikke mere vente-agtige, end at du bare folder kanten ned og bruger dem lige så længe, du lyster. Også til sport og yoga!
 
Deltag på instagram og facebook eller skriv en kommentar herunder om dine erfaringer med Boob, hvis du kender mærket :-)
 
Og så er du naturligvis altid velkommen til at komme forbi Kigkurren 8F og se, føle og mærke selv, og på nettet har du mulighed for at kigge lidt nærmer på det store udvalg af bæredygtigt og lækkert ventetøj og ammetøj fra Boob!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar