mandag den 1. februar 2016

Billigt ventetøj og ammetøj på UDSALG


Masser af billigt ventetøj og ammetøj - det er nemlig blevet tid til UDSALGS-SLUTSPURT!

Hvis det er billigt ventetøj og ammetøj, du er ude efter, så er der altid noget at finde i Purløg & Persilles udsalgskategori. Lige nu er der slutspurt på januarudsalget, så det, der i forvejen var sat godt ned, er blevet endnu billigere og flere varer er kommet til.
 

 
 
Feks. er Milkers dejlige ammekjole i uldstrik nu sat helt ned til 449,- kr. og de kan også bruges som ventetøj og er et hit blandt mange mødre og kommende mødre, både fordi de sidder pænt og varmer godt. Både bryster, krop og sjæl!
 

 
 
Vi har samlet et par collager, så du kan få en lille idé om nogen af de ting, du finder billigt i udsalgskategorien. Det være sig både ventetøj og ammetøj på udsalg, men selvfølgelig også nogle gode ting til de små guldklumper, som her hvor det er en heldragt i uld og silke fra Joha, en elefant-fleecedragt fra Ubang og det skønne cirkusstel fra Mimi's Circus. Alt på udsalg lige nu.
 

 
 
Mamalicious er et dansk mærke, der tænker på prisen, når de designer deres ventetøj og ammetøj. Så der er altid billige varer at få fra dem. Men når der så er udsalg, bliver det naturligvis endnu billigere, billedet ovenfor taler sit eget sprog - og det er begge rigtig dejlige kjoler!
 
 

 
 
Lidt højere oppe var der en uld-silkedragt fra Joha i blå, men alt i den serie, findes naturligvis også i rød og det er også på udsalg! Og udover at være varmt og kunne bruges året rundt, så er det utrolig lækkert blødt!
 
 

 
 
Vi slutter lige af med et foto fra Showroom af diverse 3-pak bodyer og bluser, der er sat helt ned til 100,- kr. Og så er der den skønne kørepose nedenfor fra Babybites, der også er kommet på udsalg. Denne har mint zig-zag striber, men den fås også med lyserøde. Og den har det blødeste plys-for indeni! Tyk og varm og dejligt vamset!
 

 
 
Udsalget rummer med andre ord næsten alt fra inderst til yderst, til gravid, ammende mor og baby. Ventetøj og ammetøj til hverdag, men også til fest - og endda har en enkelt brudekjole eller to sneget sig ind i udsalgs-kategorien. Der er blødt og dejligt, der er økologisk og bæredygtigt, der er uld, silke, bambus, bomuld og masser af andre lækkerier, så kig forbi, hvis du vil spare nogen penge!
Enten på webshoppen eller i Showroom på Islands Brygge.
 
 
Vores udsalg på ventetøj og ammetøj og alt det andet slutter om en uges tid, men så kommer der til gengæld rigtig mange nye varer hjem, som vi glæder os til at få på hylderne!
 
Men lige her og nu gælder det UDSALGS-SLUTSPURTEN!

1 kommentar: