tirsdag den 1. marts 2016

Økologisk pusletaske fra Cam Cam


Du kender med garanti Cam Cam og deres mange produkter til baby, barn og småbørnstiden, for de har taget ikke kun det danske marked, men også flere udenlandske markeder med storm. Og det kan man sådan set godt forstå. For oven på en lang bølge af meget farverigt børnetøj og tilbehør, har de designet en meget ren og minimalistisk linje.

Cam Cam bruger også prints, men det er rolige og stilistiske japanske prints, der giver øjet ro. Således bliver Cam Cam af mange karakteriseret som skandinavisk minimalisme blandet med fransk romantik - og uanset benævnelserne, så er Cam Cams produker i hvert fald rigtig fine.

Der er også det ved Cam Cam, at de er et Gots-certificeret firma. Gots-certificeringen er en økologisk certificering, faktisk den, der bliver betragtet som den bedste kvalificering, fordi alt skal være økologisk og der stilles krav til arbejdsforhold mm. Så sætter du pris på økologi, så er Cam Cam klart et mærke, der er værd at vælge!

Og se nu bare her - de har udvidet deres dejlige kollektion af ting og tilbehør til baby til også at omfatte en økologisk pusletaske. Den koster 499,- : 
 
 
                      
 
 
Det er desværre ikke mange økologiske pusletasker, man finder på markedet - det er selvfølgelig også lidt vanskeligt at få en bomuldstaske helt vandtæt, kan man sige, det er måske en af grundene. Pusletasken fra Cam Cam er heller ikke vandtæt, men den har en coated inderside, så den holder en smule tør og kan tørres af 'indenbors'. Og så er den i hvert fald ualmindelig fin og dejlig let!
 
Pusletasken ser ikke ud af en gængs pusletaske og derfor kan du selvfølgelig vælge også bare at bruge den som helt almindelig taske. Blot med lidt flere lommer indvendigt, end de fleste andre tasker har, men lommer kan man vel næsten heller aldrig få for mange af?
 
Som du kan se på billederne er Cam Cams pusletasker quiltede, og fylden i quilten er øko-tex polyester. Det gør, at denne taske ikke er Gots-certificeret som de øvrige varer fra Cam Cam, selvom bomulden, der er brugt er 100% økologisk. I stedet har den fået mærkningen: Organic Blended.
 
Vil du se nærmere på tasken, er du altid velkommen i vores Showroom på Islands Brygge, der har åbent tirsdage & torsdage kl. 13 - 18
 
og ellers kan du se pusletaskerne her på hjemmesiden :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar