torsdag den 3. marts 2016

LIEWOOD - uimodståeligt babysengetøj og quilteHvis du ikke allerede har opdaget det, vil jeg gøre opmærksom på, at vi har fået LIEWOOD hjem! I hvert fald en lille portion i første omgang, men der kommer mere her i løbet af de kommende måneder.

Og skulle du ikke kende LIEWOOD endnu, kan jeg fortælle, at det er et helt ungt dansk mærke, men som flere andre nyere danske mærker (Cam Cam og Konges Sløjd eksempelvis) har der åbenbart været mangel på mere stilrene og alligevel søde og bedårende prints til vores kære små. For de har erobret markedet med lynets hast. Men her i butikken synes vi også, det er ganske uimodståeligt og det er derfor, du finder det på vores hylder over produkter, ting og tilbehør til baby.

Lige nu finder du dog kun lidt babysengetøj og babyquilte, og dem kan du se her nedenfor, men de er skam også værd at finde, for de er begge bare super fine og skønne:        
 
 
 
De to forskellige, men begge meget fine sæt babysengetøj med henholdsvis printet paperplane og panda!

          
 
 
Samme prints, altså paperplane og panda, har vi også fået hjem i de lækreste quilte. Babyquilte hedder de, men de måler hele 120 x 120 cm og er dermed ret så store og er helt fantastiske. De kan nemlig virkelig bruges til noget, vi foreslår feks.:
 
Legetæppe, picnictæppe, sommerdyne, babysvøb, vattæppe til overalt i børneværelset, eller i stuen eller i sommerhuset og ja, du kan sikkert selv finde på meget mere, for det er vitterligt nogle dejlige tæpper eller quilte, som LIEWOOD som sagt selv kalder dem.
 
De er også fyldige, som quilte, men ikke så tilsyede, derfor har de i mine øjne næsten mere 'konsistens' af vattæppe. De er naturligvis i økologisk bomuld, lige som sengetøjet er det.

         
 

          
Jo, som jeg lige fik med i en sidebemærkning, så bekymrer miljøet LIEWOOD og alt, hvad de laver er økologisk!
 
Kom forbi og se det i Showroom eller find LIEWOOD på netbutikken.
 
Og glæd dig! For der kommer snart en del mere på hylderne. Bla uimodståelige babyhåndklæder med 'hætte' som enten panda eller kanin. I en super lækker økologisk kvalitet!
Lige gode til både babysvømning og badene derhjemme.

1 kommentar: