onsdag den 2. marts 2016

Regntøj og gummistøvler fra RosemundeJeg havde forberedt et indlæg til bloggen i dag om Rosemundes i mine øjne helt fantastiske kollektion af sandaler, høje som lave! Det er også kommet på - men helt ærligt, så egner vejret sig vist mere til regntøj, så jeg vil skynde mig at smide et oplæg mere på om Rosemundes gummistøvler og regntøj, for det har de nemlig også lavet!


 
 
Herover kan du se de to farver, vi har hjemme i butikken. Vintage Powder og mørkegrå. Vi har imidlertid kun den ene af de to modeller hjemme og det er den til højre. Det er nemlig en regn-poncho - og den har masser af plads til eventulle gravide maver, derfor synes vi, det var den mest egnede til lige præcis vores butik. Den til venstre er nemlig figursyet og kan bestemt ikke rumme meget ekstra, så hvis du er gravid, duer den ikke!
 
Til gengæld er regnponchoen super fin og har dejligt med plads. Der er ærmer i, så den flagrer ikke helt væk, hvis det også skulle blæse. Og selvfølgelig en dejlig hætte. Den er helt og aldeles vandtæt men er samtidig uendelig let, så man mærker næsten ikke, man har den på. Og derfor er den bestemt også god til en sommerbyge! Efterår og vinter skal der nok noget varmere under :-) Men det er der så også plads til :-)
 
 
Her ser du de to fine farver på Rosemundes regntøj:
 
 

     
 
 
Og herunder er det vores gravide gine, der er hoppet i den grå regnponcho. Måske nok næsten lidt svært at se, at hun er gravid, for der er godt med plads!
 

 
 
Regnponchoen er selvfølgelig fra Rosemundes hånd ikke designet som ventetøj, men heldigvis er der jo masser af tøj, der alligevel kan bruges, når man er gravid og det er denne regnjakke en af. Den er nu lige så god, når du ikke er gravid og til de mange traveture i al slags vejr med barnevognen. Ikke mindst fordi den er så let, som den er, så den er let at have med sig.
 
Det er nu ikke kun regnjakker, Rosemunde er kommet med, de er kørt hele linjen ud og har også lavet nogle super fine lave gummistøvler. De er simpelt hen så fine og har en helt utrolig god og komfortabel pasform, der gør dem egnede selv til lange traveture. De er lavet i naturgummi og har foer i bomuld, så de er rent faktisk åndbare, selvom de er vandtætte.

         
 
 
 
Så - vil du gerne have noget fint regntøj og lige så fine gummistøvler til dage som i dag (hvor det altså regner pænt meget og er ret så kedeligt gråt i vejret), så er du velkommen til at komme forbi Showroom på Islands Brygge og se nærmere på det og prøve.
 
Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge på Rosemundes regntøj og gummistøvler på webshoppen :-)
 
Rigtig god dag, trods de mange dråber. Solen kommer snart igen :-)

1 kommentar: