onsdag den 2. marts 2016

Sommersandaler fra RosemundeJa, tro det eller lad være, men vi har fået sol og sommer i butikken! Føler os i hvert fald hensat til varme og bare ben, for vi har fået de skønneste sommersandaler fra Rosemunde!

Det er ikke sikkert, du forbinder Rosemunde med sandaler, og det kan jeg godt forstå, for det er deres aller første kollektion af sandaler, der nu er kommet i butikkerne. I efteråret kom deres første kollektion af støvler og gummistøvler og nu altså skønne, skønne sandaler, se selv:

   
         
 
 
 
Rosemundes kollektion af sandaler til sommervejr består som du kan se både af helt flade sandaler (de lysegrå øverst) og af sandaler med en lille kilehæl (de sorte og tan-farvede herover).
Desuden kan jeg fortælle, at alle sandalerne har en helt utroligt god pasform og sidder rigtig godt på fødderne, både når du står og går. De er lavet i blød gedeskind, der føles dejlig mod huden.
 
Stop nu endelig ikke op her, men kig videre nedenfor, for der kommer flere sandaler med lidt mere hæl og så har Rosemunde lavet et par sandaler i sølv, som er rigtig fine til festlige lejligheder, sågar som brudesko. Hvis du tilfældigvis er gravid og oven i købet skal giftes, så har sølvsandalerne også en tilpas hæl, der ikke er højere, end at de stadig er super komfortable og samtidig giver et lille løft, der måske kan være passende, hvis du har en lang kjole på. Vi har i hvert fald taget dem ind i butikken for at have et par sandaler, der er egnede til bryllup!

 
 
Høje sandaler, jo, som nævnt har Rosemunde også designet nogle høje sommersandaler. Super, super flotte, hvis du spørger os! Og stadig med en hæl, der har højde, men alligevel ikke er så super høj, at den er svær at gå på. Den måler ca. 6 cm.

         
 
 
De sorte sandaler herover er i ruskind, der er snake-præget. Ankelremmen gør sandalerne utroligt elegante og skal du til fest, er det bestemt en sandal, der er værd at komme anstigende i.
 
De tan-farvede er lidt mere specielle, men super cool og raffinerede, så der har Rosemunde virkelig ramt trenden. Et par ualmindeligt smukke sandaler, der som alle de øvrige er behagelige at have på og gå i og er yderst klædelige. De fortjener lige et par modelbilleder fra Rosemunde herunder, så du også kan se dem på foden:
 
 
 

         
 
 
 
 

              
 
 
Ja, vi er altså solgte og begejstrede og som sagt skinner solen varmt hver gang vi åbner en skoæske og kigger på Rosemundes smukke sandaler. Så må sommeren, eller i hvert fald bare foråret gerne komme, så vi kan få lidt luft til tæerne :-)
 
Priserne på Rosemundes sommersandaler ligger fra 899,- til 1.199,- og størrelserne går fra str. 36 - 41 Så længe lager haves, vel at mærke :-)
 
Rigtig god dag :-)
 
Og kom endelig forbi Showroom, hvis du vil prøve - bor du længere væk, kan sandalerne bestilles på webshoppen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar