torsdag den 4. januar 2018

Ualmindeligt lækker babynest fra Voksi!


Nu har vi fået nye babynests - og det er Voksi® Baby Nest i tre forskellige farver. Den er godt nok ikke økologisk, som de øvrige, men i det mindste øko-tex certificeret fra inderst til yderst og den er fyldt af lækre detaljer og er selvfølgelig i topkvalitet, når den nu kommer fra Voksi, derfor er vi vilde med den!
Halløj - her ligger jeg vist trygt og godt :-)
  De tre fine farver på Voksi Baby Nest: lysegrå, blå og mørkegråVoksis babynest set ovenfra - æggeformet og blød!


Og hvad er så egentlig en babynest? Det var ikke noget, der fandtes, da jeg selv blev mor for 12 år siden, kendte i hvert fald ikke til fænomenet og det var nu heller ikke noget, jeg savnede. Kan stadig ind i mellem være i tvivl, om det er strengt nødvendigt at anskaffe sig en babynest, når der nu er så meget, man 'skal' som nybagte forældre. Og det tror jeg helt ærligt ikke, det er!

Når det så er sagt, så kan jeg sagtens se fidusen i en babynest og tror bestemt også, at man kan få rigtig meget glæde og gavn af en babynest, hvis man gerne vil have en tryg rede til sit barn. Det kan gøre det nemmere at falde til ro og sove - og det kan være hyggeligt og trygt også når der skal hygges og pludres en hyggestund i stuen.

En babynest er selvfølgelig skabt for at gengive mors mave på bedste vis efter fødslen. Din baby har ligget i din mave tæt omsluttet og har hele tiden kunnet 'mærke' verden - det kan han/hun ikke længere, efter at være blevet født. Og her kan en babynest hjælpe barnet med at mærke verdenen og skabe en tryg rede, fordi den er afgrænset af bløde 'vægge' hele vejen rundt.

Hvis du har et barn, der har svært ved at finde ro, kan det måske også hjælpe at svøbe det og ikke mindst at bære det i vikle, hvor det også er støttet over hele kroppen og 'mærker' verden.

Tilbage til Voksi, som altså  efter mange år på markedet med deres kendte Voksi-poser og andet godt nu også er kommet med en babynest. Den har været længe undervejs, da Voksi altid får gennemtestet deres materialer og produkter, så de kan være sikre på, at kvaliteten er helt i top. Og det er den!

Babynesten består af bomuldsbetræk - blødt og behageligt både på inderside og yderside - ekstra blødt på indersiden, hvor barnet skal ligge, fordi de har valgt en jersey-kvalitet.

I bunden er der en åndbar skum-madras og i siderne er babynesten polstret, så den har dejligt bløde kanter. Alt, der er i denne babynest er øko-tex certificeret.

Ud over kvalitet, sætter Voksi naturligvis også en ære i deres designs og har gjort deres babyrede yderst nem i brug. For nemhedens skyld har den fået YKK lynlåse både for enden af madrassen og hele vejen rundt langs siderne, så du let kan tage både madras og fyldet ud, når det en gang i mellem bliver nødvendigt at vaske den, hvad jo nok ikke kan undgås. Men du vil med sikkerhed til den tid glæde dig over det smarte design!

Voksi® Baby Nest er også spækket med lækre detaljer - flere i skind, feks hanken på den ene side, der gør det let at flytte rundt på babynesten. Da Voksi i høj grad tænker på sikkerheden, har de kun placeret en hank i den ene side, så du ikke fristes til at løfte rundt på babynesten med dit barn liggende i!

Voksi har taget flere hensyn til sikkerheden og ikke anbragt nogen snører eller snorer nogen steder. Den lukkes for enden med en læderrem, du folder om. De har også sørget for en lille 'vokse-forlænger', du blot folder ud, i takt med at dit barn bliver længere og en dag også for lang til den lukkede babynest.

Sidst men ikke mindst leveres den i en kraftig plastpose, der gør den yderst mobil til ferie, sommerhusture eller andre rejser ud af huset, hvor du gerne vil have din babynest med dig. Super lækker og gennemtænkt design, der bestemt fortjener at gå i arv til mindre søskende eller familie og venner, når der ikke længere er behov for den :-)Find den lækre Voksi® Baby Nest på shoppen eller kom forbi vores Showroom på Islands Brygge på Amager i København, hvis du har muligheden. Vi holder åbent hver tirsdag og torsdag kl. 13 - 18 og du er altid velkommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar