mandag den 30. april 2018

Hello Miss Green - økologisk og bæredygtigt tøj til kvinde :-)

Hello...
Det har lige være #fashionrevolutionweek (fra d. 23.-29. april) - en uge, hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi og ikke mindst ordentlige og sikre arbejdsforhold for alle involverede i tøjindustrien.
Vi var på økologisk og bæredygtig messe i Berlin i Januar for netop at få endnu flere mærker ind i butikken, der kan bruges af alle og som er bæredygtige og økologiske. Og har en høj transparens omkring, hvem der laver deres tøj og at det foregår ordentligt og fair!
Miss Green er et hollandsk mærke, der er helt transparente omkring, hvor de får fremstillet deres økologiske og bæredygtige tøj. Og der er orden i sagerne, så du for alvor kan nyde det dejlige tøj, de designer og laver. Enkelt og klassisk tøj, stilrent og samtidig blødt og behageligt at have på!
Og dem mødte vi på messen i Berlin!
Og besluttede at få noget af deres kollektion ind i butikken.
Godt nok bliver det først fra august 2018 og altså deres efterårskollektion - for i tøjbranchen bestiller man et halvt år forud - men vi glæder os og synes, du lige skal have lov til at hilse på Miss Green og tage nyhederne lidt på forskud sådan synsmæssigt i hvert fald :-)
Vi får både bæredygtige bluser & cardigans hjem:
Skønne økologiske og bæredygtige kjoler:


Og bløde og behagelige bukser & jumpsuits, ligeledes bæredygtige!

Vi glæder os selv rigtig meget, for tøjet fra Miss Green var virkelig i lækre og behagelige kvaliteter, som enhver vil nyde. Miss Green er et helt 'almindeligt' mærke forstået på den måde, at de ikke laver vente- og ammetøj, men hvis du kigger godt efter på billederne eller kommer ind i butikken, vil du opdage, at det meste af det sagtens kan bruges hele livet og uanset, hvilken fase, du nu er igennem :-) Det sætter vi pris på, at designsne er bæredygtige på alle måder og i holdbare og tidsløse designs :-)

Så altså, vi glæder os til at sige 'Hello' til Miss Green i august! Vi er faktisk de første i Danmark, der kommer til at forhandle mærket her til lands, det er vi selvfølgelig glade for, men håber, der er andre, de også for øje på mærket, for det er det helt bestemt værd!


Du er også altid velkommen til at komme forbi vores lille butik på Islands Brygge, hvis du vil prøve først eller bare mærke og se, hvad det er, Miss Green laver :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar