onsdag den 16. maj 2018

Serendipity Organics - Økologisk og bæredygtigt tøj til voksen kvinde

 
Stort TILLYKKE til Serendipity Organics, der fylder 15 år!
Og derfor har de lavet en lille, fin jubilæumskollektion :-)
 
 
 

 
 
Og ja, vi har aldrig rigtig fået skrevet et blogindlæg om, at vi har fået Serendipity Organics i butikken og rent faktisk længe har været rigtig glade for dem og deres økologiske og bæredygtige damemode. For godt nok var det økologisk børnetøj, de først gav sig i kast med for 15 år siden, men de har tilføjet en dejlig økologisk og bæredygtig dame-kollektion, de kalder Serendipity Woman - og det er den, du finder i butikken!
 
15 år i tøjbranchen og udelukkende økologisk og bæredygtig, det er der ikke mange, der kan prale af. Ikke så forfærdeligt mange i hvert fald, men Serendipity kan - og vi er glade for, at vi for lidt over et år siden fik øjnene op for deres lækre økologiske tøj til voksne. Om sommeren mest i lettere økologiske bomulskvaliteter, men om vinteren også de absolut lækreste sweatre i alpaca.
 
Og lige nu altså også en limited kollektion i anledning af deres 15 års jubilæum:
 
 
 
15 år udelukkende med økologi og bæredygtighed! Her nederdel og bluse fra jubilæumskollektionen :-)
 
 
 Til voksen består jubilæumskollektionen kun af to ting + en taske, så den er meget overskuelig, men ikke desto mindre meget, meget dejlig, blød, ren og økologisk, som præcis er det, der er essencen hos Serendipity.
 
Deres klassiske bløde rib-tee er i anledningen kommet med et fint jubilæumsprint og en nederdel i det lette og blød bomuldsmuslin er det også blevet til (Økologisk muslin, som du også finder det i deres lyseblå bluse og shorts fra dette forårs kollektion). Lige til at hoppe i og ønske, at solen bare vil blive ved med at skinne, så man kan nyde det dag efter dag!
 
Når jeg nu er i gang med Serendipity Organics, vil jeg benytte anledningen til at fortælle, hvis du ikke allerede ved det, at det er et danske mærke trods det engelsk-klingende navn. De går ikke på kompromis med kvalitet og bæredygtighed og er derfor GOTS-certificerede og har desuden også certificeringen SA800, der er en fairtrade-certificering og garanterer, at arbejdsforhold er sikre og i orden.
 
Hvis du synes, jubilæums-kollektionen ser fin ud, så skal du bare vente til du får den mod huden. Den smelter næsten på, som alt, hvad Serendipity laver.
 
Du får lige et kig på deres forårs- og sommerkollektion 2018 også - alt sammen noget, vi har hos Purløg & Persille:
 
Smørblød økologisk velourbluse - toplækker kvalitet!

Blød og dejlig denim skjortekjole, selvfølgelig også øko

Lækre bløde og behagelig økologiske sommerbukser

Serendipity Organics helt fantastiske økologiske muslinbluse

Samme bluse som ovenfor

Økologiske shorts i samme bløde og lækre bomuldsmuslin som blusen ovenfor!
 
Vi må indrømme, at her i maj måned (skrivende stund) har vi heldigvis haft mange skønne varme solskinsdage, men jeg personligt længes efter flere! De må gerne komme snart og vare længe! Glæder mig til let tøj, sol, sommer, strand og vand med familie og venner.
 
 
After summer comes...
Der er bestemt ikke noget, der får mig til at længes efter efterår og vinter. Måske kun en enkelt ting - og det er de smørbløde sweatre i alpaca fra Serendipity Organics. Anskaffede mig nemlig en sidste vinter og har aldrig haft en trøje så lækker. Så på dage, hvor jeg kan være bange for, at vi ikke rigtigt får sommer lige som sidste år - og at det bare pludselig bliver efterår igen, så gør tanken om alpaca-trøjerne mig varm og glad. Derfor får du lige et sneak peek her på efterårskollektionen 2018 her:
 
 

Alpaca-trøje!
Mere alpaca - smørblød og lækker, lækker!
Der kommer mere endnu af Serendipity Organics alpaca-strik
 
 
Ovenfor Serendipity Organics klassiske og kendte trøje i alpaca, nedenfor en ny og endnu kraftigere variant :-)
 

Ren luksus og selvforkælelse af bedste slagsAlpaca, der strikkes i små kooperativer :-)
 
 
Synes du også, det er på tide at tage ansvar også når det gælder tøj og tøjindustrien, så er Serendipity Organics et godt sted at begynde. Drop de mange billege køb og køb noget ordentligt, holdbart og bæredygtigt i stedet!
 
Husk, du altid er velkommen i vores lille butik på Islands Brygge, hvis der er noget, du vil se nærmere på. Vi holder åbent 2 dage om ugen: tirsdag & torsdag kl. 13 - 18

Ingen kommentarer:

Send en kommentar