lørdag den 3. november 2018

Bæredygtigt ventetøj og ammetøj 💚


Jo, svenske Gots-certificerede Boob Design gør en forskel, når det kommer til ventetøj og ammetøj.
Det er nemlig helt igennem bæredygtigt og økologisk!


Det er ingen hemmelighed, at Purløg & Persille startede som en webshop med vente- & ammetøj. Og der skal selvfølgelig stadig være plads til masser af lækkert og primært bæredygtigt vente- & ammetøj i vores butik, selvom vi også har helt almindeligt bæredygtigt tøj til kvinder. 💚


Her strik i lækker genanvendt uld fra Boob Design


Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi har haft Boob Design i butikken fra vores start i 2006 - ej heller, at det faktisk var en ammekjole fra Boob, der fik mig til overhovedet at starte butikken - fordi jeg blev så glad for den og syntes den var smart samtidig med, at jeg fandt det helt og aldeles genialt med ammefunktionen, der gjorde det utrolig nemt og diskret at amme. Og da jeg har været ammende mor i lang tid, har det reddet mig i mange situaioner i det offentlige rum og på rejser, hvor jeg ellers havde følt mig udsat og ikke ville have haft lyst til at sidde og amme til fuldt skue :-)

Så et stort TAK til Boob for deres geniale designs fra mig! Men jeg har faktisk mere at takke Boob for. Nemlig deres store arbejde for økologi og bæredygtighed i alle led! Faktisk så stort et arbejde, at de som det første brand inden for ventetøj og ammetøj er blevet Gots-certificeret! Det synes jeg er imponerende og godt gået!


💚

Og hvad er det så, der gør den forskel for Boob Design?
Jo, først og fremmest vil Boob gerne give dig et produkt i høj kvalitet. Det skal være høj kvalitetpå alle tænkelige måder og inkluderer derfor naturligvis både design, funktion og materiale. Det vil du ikke være i tvivl om, hvis du får noget tøj i hænderne fra Boob. Hvad der imidlertid er mindre synligt er, at Boob naturligvis også bekymrer sig om det og dem, der er involveret i en tøjproduktion, med andre ord også menneske og moder jord.

Boob Design får med andre ord ikke fremstillet deres tøj i Asien til slavelignende lønninger, men primært i Europa: Portugal, Grækenland og Tyrkiet og en lille bitte del i Marokko. De får deres tøj fremstillet på fabrikker, der lever op til Gots-certificeringen, der også lægger vægt på socialt ansvar. Og så vælger de naturligvis udelukkende bæredygtige og økologiske materialer. 💚

Alt dette puttes i deres dejlige designs, der er skabt med funktion og atter funktion for øje, for meningen med deres tøj er, at det skal bruges igen og igen. Som de selv siger det: to be worn, washed and loved – over and over again. Designet med 💚 til gravid og mor, men så det også kan bruges uden graviditet og amning, fordi det er blødt, behageligt og smart designet (det meste af det i hvert fald!):-)

Når jeg endelig får kastet mig ud i et blogindlæg, ender det altid med at blive så langt. Det er det også blevet nu. Tak fordi, du læser med så langt! Jeg ville nu også gerne have skrevet om de forskellige materialer, Boob Design bruger, men det tror jeg så, jeg gemmer til en anden gang. Kort fortalt er det primært lyocell, økologisk bomuld, økologisk uld, genanvendt uld og bomuld og recycled polyester (plastik-affald, fiskenet mm). Se lidt af det her:


Boob's lækre sweater i genanvendt uld og bukser i lyocell

Ja, jeg er bare vild med Boob's strik uanset farve - genanvendt, blød og dejlig uld!


Endnu et bud på en trøje i genanvendt uld, der kan bruges af gravide, til amning og af alle 💚

Denne bh er i ØKOLOGISK merinould, mums! Kan bruges af alle - også til graviditet og amning.

Kjole i ØKOLOGISK bomuld, som var det første bæredygtige textil hos Boob og altid er at finde i deres kollektioner!

https://www.purlogpersille.dk/shop/boob-design-73c1.html


Herover nederdel og bukser i lyocell og badedragten til både gravid og amning er i recycled polyester, det såkaldte econyl :-)

Vil du vide mere om Boob Design, finder du det her på shoppen og du er naturligvis også altid velkommen til at komme forbi vores butik på Islands Brygge. Husk dog, at vi kun har åbent
Tirsdag & Torsdag kl. 13 - 18
- mere så du ikke går forgæves 💚

Ingen kommentarer:

Send en kommentar