tirsdag den 20. november 2018

Økologisk basisserie fra Basic ApparelMangler du en lækker økologisk t-shirt eller økologisk langærmet bluse?

Så er der bløde og lækre økologiske bluser på programmet fra Basic Apparel - til en helt igennem favorabel pris :-)


199,- kr. og 249,- kr. er hvad de nye økologiske tees og bluser fra Basic Apparel koster. Og det kan bestemt ikke siges at være en bondegård. Bløde, dejlige og behagelige, så alle vil kunne nyde at have dem på og bruge dagen lang - ja måske natten med :-)

Lige nu findes de i tre basisfarver: sort, hvid og navy - men kollektionen bliver udvidet med forskellige farver alt efter sæson :-) Faktisk også med en dejlig kjole til foråret :-)Basis-farverne i den økologiske basis-serie fra Basic Apparel


Fin hvid, økologisk t-shirt, lige til at hoppe i :-)

Den sorte basis t-shirt i økologisk bomuld, der kan bruges til det hele :-)


Som du nok kan se, er det økologiske t-shirts i helt klassiske designs og ensfarvede, men en af de ting Basic Apparel gerne vil med deres tøj, er netop at skabe basistøj og derfor er det nogle meget anvendelige t-shirts. Det er de langærmede naturligvis også:


Flot og anvendelig økologisk bluse med lange ærmer


Basic Apparel er en dansk virksomhed. De holder til i hjertet af København i smukke lokaler lige ved Vor Frue Kirke. Det er et team af unge kvinder, der står bag Basic Apparel. De ønsker at skabe tøj, der kan bruges igen og igen og samtidig er lige præcis det, du hiver ud af skabet og glæder dig til og over at tage på! Samtidig skal det kunne leve over flere kollektioner og helst ikke skiftes ud hele tiden - altså Slow Fashion - og det er de økologiske basisbluser et godt eksempel på noget, du altid kan bruge.

Bluserne er som nævnt lavet i økologisk bomuld og er de første, Basic Apparel har fået ind i deres kollektion af økologisk tøj. Men bestemt ikke det sidste, lover de! Lige som der er tøj i andre bæredygtige materialer på vej ind i kollektionen. I foråret bla lyocell. Det glæder vi os til! For Basic Apparel arbejder på at blive et mere bæredygtigt brand, selvom det lige nu kun er en lille del af deres kollektion, der er det! Og da det er et mærke, vi godt kan lide, håber vi, de følger med inden for den skønne verden af bæredygtigt og økologisk tøj :-)Basic Apparels økologiske tee bliver også ganske lækker til sommer!

Og så kommer den også i rød!Lige her og nu har vi både de kortærmede og langærmede bluser i butikken på Islands Brygge og online - skulle du være nysgerrig er du meget velkommen til at lægge vejen forbi og se, føle og prøve og ellers finder du Basic Apparel her!

Vores butik har følgende adresse:
Kigkurren 8F, stuen på Islands Brygge.
Du skal ind i gården og kan ikke se os fra vejen...
Vi holder åbent: tirsdag & torsdag kl. 13 - 18
Velkommen til :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar