fredag den 2. november 2018

Underprotection - sexy, lækkert og bæredygtigt!Underprotection - dansk bæredygtigt tøj og mode til kvinder i ualmindeligt lækre designs og kvaliteter :-)

I går var jeg inde og se Underprotections sommerkollektion - altså den, der kommer i april/maj 2019. Og det var kun en lille kollektion, men med rigtig fine ting og sager, du får et lille sneak peek på om lidt. Og så slog det mig, at selvom Underprotection har været i butikken siden foråret 2018, så har jeg aldrig fået skrevet et blogindlæg eller nyhedsbrev om det, så det vil jeg til dels råde bod på her!

Underprotection er et dansk mærke, der har eksisteret siden 2010. Jeg fik selv først øjnene op for dem for lidt over et år siden og blev straks dybt fascineret af deres helt fantastisk tjekkede lingerie og tøj og af det faktum, at det hele er bæredygtigt! Og det har det været fra Underprotections start! Endda er de nysgerrige på 'nye' bæredygtige textiler som i mælkefibre og bananfibre!
Wow, siger jeg bare 😊

Sneak peek på sommer 2019:


Sommerlig bolero i recycled polyester

Smuk kjole i bæredygtig, blød lyocell


Sommerlig buksedragt i lyocell

Smarte shorts i bananfibre!Som du nok kan se, er det bæredygtig fashion, man får fra Underprotection, men ikke mere, end at det kan bruges langt og længe. Som du måske også kan se, er nogle af de materialer Underprotection ynder at bruge: Lyocell og recycled polyester. Lyocell er ekstremt behageligt og blødt - Underprotection bruger mest vævede kvaliteter i lyocell, men det gælder både for vævet textil og jersey.

Når Underprotection bruger recycled polyester, er det fordi, det kan laves til mesh, som de bruger i meget af deres lingerie. Det er lavet af bla plastflasker, der så ikke ender i verdenshavene. Ellers bruger Underprotection også økologisk bomuld, mælkefibre og som nævnt bananfibre, som de brune shorts ovenfor er lavet i.

Tøj og undertøj fra Underprotection er ikke kun bæredygtigt, rigtig meget af det har faktisk også certificering for at være vegansk.

Vi har jo allerede en smule bæredygtigt tøj fra Underprotection i butikken, så er du nysgerrig på efterårs- og vinterkollektionen, finder du bla dette:


Flot leopardprint på bukser og skjorte - bæredygtigt og vegansk lyocell

Lækker kimono i samme leopard-lyocell

Ja, hvis du er vild med leo, kan du virkeligt gå all in med Underprotection og også få det i bæredygtigt undertøj - her amme bh og brief.

Underprotections basisserie Mia i sort lyocell

Mia lingerie i farven tan

Underprotection laver også leo i strik, her i 100% merinould

Masser af fantastiske kreationer fra Underprotection, der har det mål med deres designs, at det skal få dig til at ha' det fantastisk i det og du skal have lyst til at have det på hver eneste dag! Intet mindre. Samtidig er det deres mission at vise, at bæredygtigt tøj ikke skal være den mindste smule kedeligt og det synes jeg i den grad, de er lykkedes med 😊 Deres tøj og lingerie er da også blevet vist i blade som Elle og Vogue, så der er masser af muligheder med bæredygtigt tøj og Underprotection!

Vil du ikke nøjes med at se det her på bloggen eller på shoppen, så er du naturligvis velkommen i vores lille butik på Islands Brygge 😊 Ingen kommentarer:

Send en kommentar