torsdag den 7. marts 2019

ØKO-Reception hos Purløg & Persille


Invitation til ØKO-Reception hos Purløg & Persille 🎉🥂💚
Ny Øko-mode, lidt godt til ganen og et foredrag om økologi!

Onsdag d. 20. marts kl. 16 – 20 (Kigkurren 8F, Islands Brygge)
Kl. 17: En ærlig snak om økologi v/Joy Vasiljev


 Juhuu! Vi glæder os sådan til at vise jer, at BÆREDYGTIG & ØKOLOGISK MODE kan være hot, flot og super lækker og nu bliver en stor del af udvalget hos Purløg & Persille!

 

Vi har ventet længe og glædet os som små børn! Nu sker det endelig!
Vi vil være med til at forandre verden og derfor går vi bæredygtigt! Vi har altid haft et bankende hjerte for bæredygtighed og har mange øko-mærker i butikken allerede. Nu bliver det bare meget mere og vi har får en masse nye bæredygtige mærker ind i butikken. Kom og se dem! 


Kl. 17: Foredrag v/Joy Vasiljev fra The Organic Company :
En ærlig snak om økologi. Fakta og myter om bomuldsindustrien
Bliv klogere på økologi og bæredygtighed :-)

Vi byder på et glas, Dorthes kage og lidt sødt til ganen fra bla Pods of Beans (øko raw chokolade), som du også kan møde på dagen.

Og så kan du selvfølgelig boltre dig i økologisk & bæredygtigt tøj og se og mærke de lækre kvaliteter. Eller tjekke de testvindende viskestykker mm fra The Organic Company smiley Hvad betyder ovenstående for Purløg & Persille som butik?

Det betyder, at sortimentet på sigt bliver helt bæredygtigt!
Samme sortiment som nu med damemode, ventetøj, ammetøj og lidt til børn, så du altid kan komme forbi med eller uden børn.

Det betyder også, at vi helst ser certificeringer hos de firmaer, vi vælger, såsom Gots, Peta, SA 8000 mm, så vi kan føle os trygge i vores valg. Men ved, at der er et stort arbejde i det for mange mindre virksomheder, så det står ikke mejslet i beton, vi kigger på de mennesker, vi har med at gøre og hvad de vil, med deres tøj. Og selvfølgelig om det er noget, vi kan lide.
 
Vi er ikke i mål endnu med det bæredygtige, men rigitg godt på vej! Dette forår udvider vi med 10 nye mærker inden for bæredygtig damemode, der alle viser, at bæredygtigt tøj er for sejt og lækkert. For os er det rent faktisk slet ikke til at forstå, at ikke alle almindelige mærker vælger de samme lækre tekstiler, når de nu findes og kan laves ærligt, bæredygtigt og anstændigt! 

Vi holder fast i det bæredygtige tøj vi allerede har - også det bæredygtige ventetøj & ammetøj, så som Boob Design, økologisk tøj fra Mamamlicious, Love Milk, Milker og diverse øko-mærker til børn. Vi holder også fast i bærejakker, brudekjoler og amme bh'er i store skålstørrelser, som indtil videre ikke findes bæredygtigt, men er super gode produkter. Dukker de op bæredygtigt, vælger vi dem i stedet.

 
Er du nysgerrig på, hvad det er for nogle nye bæredygtige mærker, du kan finde i butikken, så er det bla disse: Amov Apparel, Bibico, Bleed Clothing, Elodiee, Grobund, Jan 'n June, Lanius, Mahla Clothing, Schulz by Crowd foruden naturligvis Miss Green, Serendipity Organics og Underprotection, som vi allerede har. Ikke alt er kommet hjem endnu, men gør det forhåbentligt snart! 

En ordentlig masse mærker, som vi gerne vil fortælle en masse om, det kommer i fremtidige indlæg :-)

 
Basic Apparel har også en Gots-certificeret linje og udvider med flere økologiske og bæredygtige styles, som du løbende vil finde i takt med, at de kommer!
Kom til reception d. 20/3 og se det hele, bliv klogere på økologi og hyg og fest med os!


Receptionen foregår hos Purløg & Persille i Kigkurren 8F (baggården) på Islands Brygge.
Vi bliver rigtig glade, hvis du kigger forbi og glæder os til at se dig!

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar