onsdag den 10. april 2019

Praktikantens favoritterI denne uge har vi Mille fra 8. klasse på Islands Brygge skole i erhvervspraktik, fordi hun gerne ville drages lidt ind i, hvordan en webshop fungerer. Derfor har hun primært fået lov til at hjælpe med at pakke ordrer. Vi havde imidlertid allerede planlagt, at hun også skulle have lov til at lave nogen opslag på de sociale medier og at sammen fandt vi frem til at hun skulle udvælge sig sine favoritter i butikken.
Det er allerede blevet til to opslag, for Mille er heldigvis ferm med en telefon og da hun også kan lide at skrive, har hun fået lov til at være dagens skribent her på bloggen. Her kommer hendes indlæg og favoritter:

     M I L L E   I   P R A K T I K   H O S   P U R L Ø G   &   P E R S I L L E

I den her uge er jeg i praktik hos Ditte (Purløg & Persille), og jeg har været rundt i butikken og vælge 4 favoritter. De er alle sammen fra Liewood, og jeg tænkte, at jeg lige kunne lave et opslag om dem og vise mine favoritter her:)
Min første favorit er en pakke med 2 stofbleer. Da jeg først så stofbleerne syntes jeg at de var så søde med det lille kaninansigt. Stofbleerne er dejligt bløde, og er lavet af 100% økologisk bomuld. Det jeg synes er det bedste ved bleerne er helt klart at de er genanvendelige. Det er vigtigt for mig at vide, at det jeg køber er godt for miljøet, og det er de her bleer helt klart, da de både er økologiske og genanvendelige.Min anden favorit er det her blå spisesæt, også fra Liewood. spisesættet består af 4 dele: en tallerken, en skål, en ske og en kop, alle sammen med Liewoods kendte dyreansigter på. sættet er dejligt blødt at røre ved, og det kan sagtens tåle at komme i opvasken. Det er lavet bambus, som er et af de mest bæredygtige materialer. 
Min næste favorit er dette strandsæt fra Liewood. Ligesom mine andre favoritter har det her også dyreansigter, som er med til at gøre det rigtig sødt at se på. Her er det panda. Der er i alt 6 dele i sættet. Det er lavet af silikone, så det er dejligt blødt, og slet ikke lige så hårdt som andre strandsæt. Det som jeg synes er bedst ved sættet er at det er helt fri for det hormonforstyrrende stof bpa, så man roligt kan lade sine børn lege med det. 
Min sidste favorit er den her virkelig søde solhat til børn fra Liewood. hatten her er rosa, men den kan fås i utallige farver og mønstre. oven på hatten sidder der de sødeste små ører. Da jeg så hatten, syntes jeg at det var så smart, at den længere bagpå, så ens barn undgår at blive solskoldet i nakken. Sidst men ikke mindst så er solhatten også 100% økologisk. 


Hvis du vil se mine favoritter og flere søde ting fra Liewood, finder du det her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar