Om Ammetøj.dk

Hos Purløg & Persille tør vi efterhånden godt kalde os eksperter på området amning. Men vi har også kastet os over bæredygtigt tøj i al almindelighed, som vi nemlig også brænder for, så det vil du se mere og mere af og kunne læse om her på bloggen! Samt naturligvis ventetøj :-)

Inden for vores spidskompetence, nemlig amning, finder du hos os både Ammetoppe, Ammebluser, Ammekjoler, Brudekjoler, Amme BH´er og lingeri, Ammeindlæg, Ammenattøj, Ammesmykker, Badetøj, Ammebukser, Økologisk ammetøj, strækvikler, Accessories, Vikler, Skin-to-skin og bæreselerTe og velvære.   -  Med andre ord, har vi alt hvad du skal bruge til den gode amning - og meget mere :-)

Et lille glimt af webshoppen Purløg & Persille giver dig et indtryk af, hvad du kan finde: Om Ammetøj.dk:
Ammetøj er Purløg & Persilles blog. Derfor skriver vi primært om ting vi kender til og egne varer, om amning, ammetøj og ventetøj, men også om bæredygtighed og økologi, som ligger os vanvittig meget på sinde! På sigt vil du forhåbentlig også udelukkende finde bæredygtig mode, bæredygtigt ammetøj og bæredygtigt ventetøj i vores butik. Læs med her og find ud af, hvem vi er :-) Her kort:

Hos Purløg & Persille finder du måske Danmarks største udvalg af ammetøj? Det er i hvert fald vokset og vi har sat en dyd i at finde ammetøj, der ikke syner af ammetøj, så du kan bruge det længe efter amningen er forbi. F.eks. fra mærker som Boob Design, Love Milk, Mamalicious og Seraphine. Du finder det 'gode gamle' og klassiske ammetøj fra Boob Design og Milker, der er super let at bruge med det geniale overlap og altid behageligt og i god kvalitet. Du kan dog lettere se ammefunktionen på flere af deres modeller. Men lige som de øvrige mærker i butikken, designer de nu også meget af deres vente- & ammetøj, så det altid kan bruges og ikke kun under graviditet og barsel. Kender du ikke til ammetøj, så vil vi helt klart anbefale dig at prøve. Det er ikke mindre end genialt - Et stjerneskud på din mælkevej!

Måske generer det dig at amme offentlige steder og du vil helst ikke støde andre. Sådan havde jeg det. Med ammetøj kan du let og diskret amme hvor som helst og når som helst. To stykker stof overlapper hinanden og kan let adskilles, så så meget eller lidt af brystet du ønsker stikker frem. Andet ammetøj har ammefunktionen via udskæringen eller oversized ærmer. Nyd din ammetid til fest, på rejse, på café, ude at spise, på ferie eller bare derhjemme.

Alt ammetøjet kan også bruges som ventetøj og kan selvfølgelig også bruges af kvinder, der hverken er gravide eller ammende.
Til området amning hører naturligvis også baby. For os hører også vikle, bæresele, bærejakker, ammepuder, ammeindlæg og en masse mere, så besøger du vores butik, vil du finde et udvalg af det, vi synes er bedst :-)
Nu hedder denne blog Ammetøj.dk og vi startede også med primært at skrive om amning, ammetøj og tilbehør for år tilbage, da vi fik bloggen på benene. Vi elsker stadig ammetøj og føler, vi har en stor viden, derfor vil det altid have en stor plads i vores hjerter og på vores shop. 

MEN! Vi elsker også mode, ikke mindst bæredygtig mode til kvinder, økologi og at værne om både mor, barn, menneske og vores klode. Derfor er udvalget stadig voksende inden for bæredygtigt og økologisk tøj, der bare er til helt almindeligt brug for alle kvinder! Som mor er du jo også kvinde og vi håber, du vil blive ved med at synes om vores udvalg, også når du ikke længere ammer :-)

Sidst men ikke mindst vil du også opdage, at vi sluser ud i det ventetøj og ammetøj, der ikke er bæredygtigt, så du finder også inden for det felt absolut mere bæredygtigt og økologisk ammetøj på vores hylder end ikke-økologisk :-) Vi holder dog fast i brudekjoler og bærejakker mm, der pt. ikke fåes bæredygtigt, men når det gør, skal det selvfølgelig også ind i butikken :-)Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar